JESUSLIVET - BLIV STÆRK I HERREN.Bliv stærk i Herren


Du finder Bibelen på www.Bibelen.dkDet er vigtig for os at vide at, vi repræsenterer fredens Evangelium, som er Abraham, Isak og Jakobs Guds vej.


Lad os stræbe efter fred med alle mennesker, så langt det er os mulige. Ef. 6,10-18 For øvrigt, bliv stærke i Herren og i hans mægtige kraft! 11 iklæd jer Guds fuldstændige rustning, så I kan stå imod Djævelens listige angreb; 12 for vi har ikke kamp mod blod og kød, men mod magter, mod myndigheder, mod verdens herrer i dette mørke, mod ondskabens ånde-hær i himmelrummet. 13 Tag derfor Guds fuldstændige rustning på, så I kan gøre modstand på den onde dag og stå efter ar have overvundet alt. 14 Så stå da omgjordet om jeres lænd med sandhed, og iklædt retfærdighedens brynje, 15 Og ombundet på fødderne med den færdighed til kamp som fredens evangelium giver, 16 og grib foruden alt dette troens skjold, hvormed I skal kunne slukke alle den ondes brændende pile, 17 og tag frelsens hjelm og Åndens sværd, som er Guds ord, 18 idet I til enhver tid beder i Ånden, med al bøn og påkaldelse, og er årvågne deri med al vedholdenhed og bøn for alle de hellige.


At iklæde sige er at tage noget på. Du tager jo hver dag tøj på, og tror du er dækket af tøjet. Det samme med den fuldstændige rustning. Du tager den på og tror du er fuldstændig dækket. Og dem er hel dækkende.


Om du tror er alle ting mulige.


Dit arbejde for Jesus kræver du har arbejdstøjet, som er rustningen på.

Din opgave som et lem på Jesu Kristi legeme er som der siges i. Ezekiel 3:17-21 »Menneske, jeg stiller dig som vægter for Israels hus. Når du hører et ord fra min mund, skal du advare dem fra mig. Når jeg siger til den uretfærdige: Du skal dø! og du ikke advarer den uretfærdige og ikke taler til ham og advarer ham mod hans uretfærdige færd for at holde ham i live, så skal den uretfærdige dø på grund af sin skyld; men hans blod vil jeg kræve af din hånd. Hvis du derimod advarer den uretfærdige, og han ikke vender om fra sin uretfærdighed og sin uretfærdige færd, skal han dø på grund af sin skyld, men du har reddet dit liv. Når den retfærdige vender om fra sin retfærdighed og øver uret, får jeg ham til at snuble, så han dør. Fordi du ikke advarer ham, skal han dø på grund af sin synd, og de retfærdige gerninger, han har øvet, skal ikke huskes; men hans blod vil jeg kræve af din hånd. Hvis du derimod advarer den retfærdige mod at synde, og han ikke synder, skal han bevare livet, fordi han lod sig advare, og du har reddet dit liv.« 2 Timotheus brev kap. 4 v1 Jeg indskærper dig for Guds ansigt og for Kristus Jesus, der skal dømme levende og døde, så sandt som han kommer synligt og opretter sit rige: v2 Prædik ordet, stå frem i tide og utide, overbevis, irettesæt, forman, tålmodigt og med stadig undervisning! v3 For der vil komme en tid, da folk ikke vil finde sig i den sunde lære, men skaffe sig lærere i massevis efter deres eget hoved, fordi det kildrer deres ører. v4 De vil vende det døve øre til sandheden og slå sig på myter. v5 Men du, hold altid hovedet koldt, bær dine lidelser, gør din gerning som evangelist og fuldfør din tjeneste!


Du kan ikke stå i en sådan tjeneste som medarbejder uden at være iført Guds fuldstændige rustning. Derfor. Se at komme i den nu så du kan holde stand mod Djævelen både i dit eget liv og være med til at kæmpe for andre.

 
Panel title

© 2018 FREE

Antal besøg: 362210

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,38070583343506sekunder