JESUSLIVET - BLODET ER DET DER DÆKKER OS.Blodet der dækker os.


Du finder Bibelen på www.Bibelen.dkJeg vil se Blodet og gå jer forbi. 2. Mos .12,13.


Der er en dyb indre sammenhæng imellem Bibelens to dele, den gamle pagt og den nye pagt. Der er ting i den forberedende tid i den gamle pagt, som kommer til at stå i en helt ny belysning, når lyset fra det nye Testamentes begivenheder falder ind over det. Sådan er det med den oplevelse dagens Ord taler om. Dødsengelen skulle gå igennem Ægyptens land, men de hjem, på hvis dørstolper offer blodet var strøget, skulle gå fri af hans besøg : » Jeg vil se Blodet og gå jer forbi.« Ingen kan være blind for, at det ord er sandt når der i NT tales om Jesu offerblod. Dødsengelen vil gå forbi der hvor guds Søns blod er strøget på hjertes stolper. Det er et vidunderligt budskab vi få del i ved troen på blodet. Blodet fra Golgata der renser os fra al uretfærdigheds skyld og synd. Hvor troen på Jesu blod er aktiv, der huses der ingen Djævel som siger noget andet end Jesu offerblod, i under blodet kan intet skade os. Selv døden er opslugt af blodet. Intet kan længere skade os. Det er sleve kernepunktet i Jesu Kristi Evangelium. At enhver som tro ikke skal fortabes men i stedet for have evigt liv ved troen på korsets blod. Jeg vil se blodet og gå jer forbi. Al synd, al dom, al straf som kan ligge over et menneske renser Jesu Guds Søns blod helt bort.


Alt som giver mørke i sindet vasker blodet bort.

 Mørket i sindet har jo forbindelse med døden. Jeg vil gå forbi der hvor blodet er strøget på stolperen siger Gud til os. Den tåge som vil lægge sig foran morgen solen bliver vasket bort i kraft af blodet. Jesus gør det ved sit blod. Må alle vore hjerter/sind dog gribe dette budskab om blodet tro det. Mon det nu også er helt sandt. Kan jeg virkelig hvile i det blod som jo ikke er mere sådan fysisk her på jorden. Ja du kan fordi Gud fører dig i dit indre ind under blodet ved din tro på det. Mon jeg kan hvile i, at alt virkeligt er i ordener i for mig? Sådan tænker en bekymret Kristen, fordi, dennes synd står det menneske for øje. Synden nager og plager mig i min samvittighed, holdningsløshed og fejhed plager mit sind, sløvhed præger mit hjerte, er der udvej for mig? Ja, vist er der udvej for dig, grib om Jesu Kristi Evangelium, så svag som du er, så vil du opleve magten der i, at Jesu Kristi blod renser fra al synd. Synd at du ikke tro renser Jesu blod også for.


Du kan begynde helt på ny.

 Jesus vil vaske din mindetavle helt ren i Hans blod så du ikke længere mondes alle dine fejl, synder og alt det du anklager dig selv for, godt hjulpet af Satans ondskabsfulde gloende pile som har forgiftet dit sind så, selv om du tror ikke kan finde hvile i dit sind. Du kan stole fast på, at i evigheden gælder Guds Søns blod også for dig. Gud ser kun på Jesus Hans Søn og det blods-offer Jesus betalte al din gæld med. Gud ser på dig gennem blodet, gennem Sønnen Jesus Kristus. Derfor vil døds englen gå dig forbi.


Om du frygter for døden skal du vide.

Jesu har besejret døden for netop dig. Han står og venter på du kommer til Ham. Han har dødens nøgler i sin hånd. Selvom du mener noget andet fordi, dine tanker og sind er i uoverensstemmelse med Sandheden kan dine tanker og evt. sygdom ikke lave om på Guds beslutning om at blodet renser dig fra al uretfærdighed også dig selv og dine selvanklager vil Jesu tage bort fra dig så du kan leve i Hans fred og glæde.


Er det dig muligt så læs Romerbrevet kap 8. tag det til det er dit eller se om du ikke kan få en til at læse det for dig.


I kraft af Jesu Kristi blod vil dødsenglen gå forbi dig.

 
Panel title

© 2018 FREE

Antal besøg: 362970

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,49438285827637sekunder