JESUSLIVET - BRING ARKEN TILBAGE
 

Jan Lund Nissen.2007

Jeg sad og læste i et notat, jeg fik fra i 2007. Bring Min ark tilbage, det vil jeg gerne dele med dig.


Ordene lød sådan til mig. Bring Min ark tilbage på rette plads. Hvorfor skal Mine (Herrens) bud og anordninger trædes ned, af et folk der løber i ring, uden at rokke sig et eneste skridt videre?


Min tanke var. Hvordan? Jeg er jo ikke en mand der kan bruge munden og tale. Svaret var. Sig dog ikke hvordan. Sig hellere hvorhen. Hvor hen skal Min (Herrens) ark løftes hen? Den skal placeres i Min(Herrens) udvalgtes menighed på jorden.


Jeg (Herren) vil Mit navn skal æres blandt jer. Ved at I, overholder Mine påbudte skrifter. Mine tanker var. Oh nej. Skal vi nu til at overholde loven, det kan ingen jo, og jeg mente da vi var fri købte fra lovens krav. Det nu en ny vej med nye leve regler, hvad er det her da for noget? Jeg fatter det ikke.


Svaret var og er. Nej. Nej. Det her er hverken nye eller gamle lovkrav, og selvforbedelse. Det er troens ark Jeg Herren vil have på plads. Der hvor alle Mine(Herrens) skatte ligger hen gem og bevaret til Mit folk.


Alle gaver ligger i arken, hele jeres liv ligger i arken. I arken som er Min Søn. Den elskede i hvem Jeg har velbehag.


Bring den, Min troens ark, tilbage til Mit folk.


Gå ind i arken, i Min Søn Jesus Kristus. Og Jeg Herren, vil på samme måde som i Noas dage Selv lukke døren efter jer. Så I er skjulte for verdens åndens løgn, syndens bedrag. Alt som måtte kunne skade jeres sjæls frelse er skjult i denne Min ark.


Kom og fyld arken op. Der er alt for mange tomme pladser.


Fyld den op ved at du lever i tro. Er troværdig i al din færden og tale, ved at du altid taler tro til de tvivlende hjerter.


Vær altid barmhjertig, i sær imod de svage i troen. Vær altid mild. Tal altid i mildhed, aldrig i en dømmende og hård tone. Dog skal du tale med Min (Herrens) myndighed og med Himmelens autoritet bag dig og i dig.


Jeg spurgte da Herren. Hvordan? Hvordan? Jeg kan jo ikke alt og sige de jeg gerne vil. Jeg ved alt formår jeg i Dig Herre som giver mig kraft, men jeg kan bare ikke, mit kød står Dig jo altid i vejen. Jeg er ikke veltalende, jeg har jo ikke været skole i god opførsel og har lært perfekt etisk opførsel. Jeg har jo heller ikke været på leder kursus. Hvordan?


Herrens svar var og er. Udskyd og undskyld ikke Mit arbejde til dig. Det er netop fordi. Du er svag, umyndiggjort at Min (Herrens) kraft og nådes bevis, ved troen på Min Søn kan udfolde sig fuldt ud. Men. Du må vente til Jeg Herren sender dig ud i Min kraft og nådes lys.


Ind til da, vil jeg Herren du skal fortsætte med det arbejde du gør. Men du må også selv tillade, det at gå ind i dit sind, og gøre sin forvandlende virkning der, og blive sinds forvandlet.


Og så. Bed. Bliv ved i udholdenhed og tro. I troen på Min Søn Jesus Kristus, og du skal mere end sejere, i kraft af troen på Jesu blod Bed uden ophør for alle.


Jeg Herren kommer snart. Arbejd. Tiden er kort. Mon. Jeg Herren finder troen på jorden når Jeg kommer igen? Er Min ark mon lige så tom, som nu?


Fyld Mit hus med troens Ånd, som driver al vantro ud.


Dette er vejen til livet i Min Søn.


Kære læser.

Dette budskab er også til dig. Du er også kaldet til at være apostel. Du er Guds udsendte. Men kender du dit kald og er du i det?


Det er nemlig ikke personsanseelse hos Gud. Alle som synder uden lov, skal gå fortabt uden lov, og alle som synder under loven skal dømmes ved loven. Der er ikke lovens høre der er retfærdige ind for Gud, men lovens gør skal retfærdiggøres. (Romer.2.11-13.).
 
Panel title

© 2018 FREE

Antal besøg: 358915

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,54415917396545sekunder