JESUSLIVET - BYGGE PÅ TILLID.


Bygge på tillid.


Du finder din Bibel på www.Bibelen.dkAt tro er som at bygge et hus. Der bruges forskellige byggematreale. Tro handler om at bruge noget der holder sammen på muren. En del af blandingen er tillid.
Man har også vand i cementen. Det er det Levende vand.Cementen er blind tillid. Du kender ordet gensidig tillid og respekt. Hvad indebærer det så lige. Det handler om du respekterer Gud din Fars byggeplaner. Det er ikke altid du lige forstår Guds tegning eller byggeplan. Her vil du erfare, hvordan HelligÅnden vejleder dig i alle ting.


Du kan godt gå lidt i stå fordi, du ikke rigtig kan se planen klart. Det er lige som kommet lidt byggestøv i dine øjne, det er støv fra den gamle byggegrund, dig selv, (gamle Adam) dit gamle livsmønster, som er ved at blive brudt ned og fjernet helt. Når det så rigtig støver og du står der og ser på det gamle byggeprosekt, og det nye med den nye tegning kan det overvælder dig helt. Her kan du bede Gud gennem Jesus om øjensalve, og du vil da kunne se helt klart.


Du forstår ikke altid Guds plan med dig . Nogle gange synes du det står helt stille men når du ser tilbage, ser du, det var jo fordi det lige skulle tørre inden det næste lag eller etage skulle bygges.


Ordet skal lige sætte sig, ligesom cementen skal, ordet skal lige på plads lige som murstenene skal det.


Når der så kommer nyt materiale hjem får du nogle gange hårdt arbejde. Tømmer og sten skal bæres hen og stabels godt op, og det skal sikres mod både storm, regn og sne og alt andet slags vejr. Her vil du erfarer hvordan Gud simpelthen holder sin store hånd over de materialer der bygges med. Han sørger for de er intakte når de skal bruges, så der altid er noget at hente(tænk på den ekstra olie).


Livet med Gud, i HelligÅnden, bygger på tillid. Ja, blind tillid til Gud også når støvet svier i øjnene. Når du er rigtig træt og måske lidt beskidt vasker Jesus dig,  så du både ser og hører igen, og når du rigtig er træt kommer Han og giver dig nye kræfter til at bygge videre i Hans rige.


 Du kan være glad for at tilhøre en levende Gud, som bruger de levende stene, Jesus troende som dig, som Han har udvalgt sig. Tænk Gud udser sig helt nøje Hans egne stene så Han ved de vil kunne passe ind i Hans bygning. Er det ikke overvældende at have en sådan Far?


Livet bygger på gensidig tillid.

Far Gud. Har vist dig sin fuldstændige tillid ved at udvælge dig. Og Han respekterer endda din frie vilje. Han tvinger ikke en eneste til at gøre noget i egen formåen og kunnen. Han siger kun. Kom til Min søn Jesus og lad Min Ånd drive værket. Gud er soveren god, ja ubeskrivelig. Og Jesus er lige så. Tænk ingen får større løn end andre for deres byggeprosekter. Alle bliver behandlet på ligefod. Alle får lige del løn.


Det er superskønt at vi får det at vide mens vi er her, så vi ikke går og får dårlig samvittighed over vi evt ikke kan arbejde lige så meget som andre kan, i opbygningen af Jesu kisti Åndelige templer her på jorden, nemlig de levende stene i Jesu Kristi menighed. Alle får vi samme løn. Om det er fejedrengen eller præsten er lønnen ens for alle. Det beviser i hvert tilfælde Guds retfærdigheds kærlighed. Han gør aldrig forskel på nogen af os, heller ikke på dig.


Alle, som tror på Jesus er Hans udvalgte bygematreale, også dig. Det var ikke dig selv der udvalgte de forskellige slags matrealer (mennesker) og blev sammensat i Jesu menighed, det var og er Gud.


Med Jesus Kristus som hovedet og HelligÅnden som byggevejlederen i det enkelte matreale kan det ikke andet end gå fremad i Gud Herrens byggeprosekt.


Alt kommer an på tro, den gensidige tillid. Det gælder også overfor sine søskende i troen på Jesus. Om ikke der er gensidig tillid og accept med respekt af de forskellige stenes funktion og udformninger (vi er alle forskellige) vil byggeprosekterne ikke bestå.


Derfor må dit liv vær byggede på gensidig tillid, først og fremmest til Herren Jesus, som er hovedet over alle. Men også i Jesu Kristi Ånds kærlighed til hinanden.

Amen.

 
Panel title

© 2018 FREE

Antal besøg: 362724

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,35401296615601sekunder