JESUSLIVET - DØREN ER ÅBENDøren er åben


Du finder Bibelen på www.Bibelen.dkNår vi kommer til lægen ser vi ofte skiltet. Døren er åben. På helt samme måde er det når vi kommer til Jesus, og banker på Hans dør. Da finder vi altid Hans hjerte dør åben. Vi skal ikke bede og trygle Ham om at åbne døren for os. Han har åbnet døren.


Han har åbnet perleporten så at vi kan komme ind. Jesu hjerte dør står vidt åben for os når vi kommer til Ham. Vi kommer ikke til Hans dør hvor vi ser et skilt hvorpå det står. Døren er lukket pga. ferie kom igen en anden gang.


Vi har ret til at komme nat og dag i alle døgnets timer til Jesus. Og det bedste af det hele er. Han siger. Kom Min hjerte dør er åben for dig.


Kom du i dag til Jesus og du skal finde hvile for din trætte og udmattede sjæl. Du er udmattet fordi du vandrer hvile løst rundt i dit indre. Du er træt fordi bekymringerne har taget helt overhånd. Du er gået forkert i byen. Du har forsøgt dig med alle mulige menneskelige løsninger og er nu kommet til en lukket dør.


Du glemte Jesu åbne dør og står sørgende foran den forkerte dør. Jesus er døren vi går ind ad. Vi går ind i Jesus, ind i Ordet og tager Ordet til os.


Vi sukker nok over lidelserne og problemerne, men vi taber ikke troens mod fordi vi er inde i Jesus i vort indre og der er det fred og stilhed uden sorg og smerte.


Alt sammen pga. Jesu blod som gør at vi har fuld frimodighed til at gå lige ind ad døren og ind i det aller Helligste der hvor Jesus og Hans er.


Vi er sat med Kristus i det Himmelske højt hævet over hver en magt og myndighed. Læg mærke til. Det er Jesus der selv har sat os ind i det Himmelske. Han har inviteret os ind ad døren og den står ikke bare på klem. Den er vidt åben for alle også for dig der ikke har fundet døren.


Kom nu til Jesus og du vil blive fri. Fri for alt det der tynger dig ned. Han er din dør i dag. Gå dog ind ad den og lad Jesus om alle ting.


DØREN ER ÅBEN. PAS PÅ DU IKKE SELV SMÆKKER DIN DØR I OVER FOR JESUS.

 
Panel title

© 2018 FREE

Antal besøg: 352607

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-2,5530619621277sekunder