JESUSLIVET - DE SIDSTE SKAL BLIVE DE FØRSTE.

De sidste skal blive de første


Du finder Bibelen på www.Bibelen.dkDe sidste skal blive de første. Det som brast, gik i stykker i ungdommens dage, skal blive helt og fuldkomment. Intet er umuligt, intet er umuligt. Alle ting er mulige for de der tror på Jesus Kristus. For de der bliver i Hans kærligheds offer. Vil det sidste blive bedre end det første.


Mange har erfaret en dårlig opstart. Det er som blev alt stik modsat end hvad de hørte. Man kan nærmest sige. Et mislykket forsøg på at gøre Guds vilje. Men. Om det folk som er mislykket pga. egne forgæredes forsøg på at gøre det rigtige omvender sig. Tager imod sandheden, vejen og livet. Vil Gud Fader vende det folks skæbne til Hans det bedste. Gud skaffer sit udvalgte folk dets rettigheder i hast. Det er Gud der gør sit, ikke vort eget værk. Gud gør selv sit værk fuldkomment færdigt. Gud i fører os den fulde rustning. Efs. Kap. 6. Det er i troen på Guds Søns Ord og i handling der ud fra vi lever og er. Vi er Guds børn. Børn der fejler og kommer til kort I vores egen dårskab/idioti. Kloge tanker, meninger dør vi. Men omvender vi os på ny og bøjer os for korset og dets kraft. Så vil vi blive som de sidste, der alligevel blev de første. Gud vil ikke at nogen skal rammes af Hans vred. Men alle er vi tilbudt evig frelse, om vi dog bare vil tro.


Troen kommer af det der høres og det der tales kommer i kraft af Guds Ord. Det er også et gammelt ordsprog der siger. Vi tager farve af de vi omgås. Vi bliver som det vi hører. Hvad hører vi? Er det Evangeliets sandheder? Eller springer vi over hvor gærdet er lavest og kun skummer fløden. Tager det som lyder godt i vore ører og lukker af for det som irettesætter os. Vil vi være med? Ja, så kommer vi ikke uden om Jesu egne ord. Den der springer over andet sted er en tyv og en røver. Går vi ikke ind under korset og tager det liv op. Så vil vi komme til at stå uden for Guds rige. Ingen tyv eller røver kommer ind i Hans rige.


Det er ikke for at skræmme dig. Men jeg tror det er sundt og godt om vi lige standser op og tænker efter. Er jeg på den smalle vej eller den brede vej? Er jeg i Jesus Kristus og lever Han i mit sted? Om det halter så lad os nu i dag imedens det endnu er dag, en Guds nådes dag. Omvender os til hele Guds Sandhed. Den sandhed som skal frigøre os helt. Fra hvad? FRA OS SELV. Og vore døde selvmords gerninger. Udenfor eller inden for? Hvor mon Jesus en dag finder dig? Skynd dig at få dine klæder bragt i orden. Få din religiøsitet ud af dit liv. Og lad du nu Jesus din konge få førstepladsen i dit liv. Skynd dig din tid er kort. Snart kommer Jesus. Ingen kender dagen hvornår der slukkes for kontakten. Er du rede?


Ellers må du i hast omvende dig og på ny tro på Jesus Kristus og det Evangelium du så godt kender. Når du har omvendt dig. Så kan du glæde dig over at du som en af de sidste også skal blive en af de første.


Kom til Golgata, du trætte sjæl. Her har Jesus alle ting gjort vel. Det var jo på Golgata Han dine synder bar. Ved Hans blod, du fuld Forløsning have.


 
Panel title

© 2018 FREE

Antal besøg: 347409

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,62533092498779sekunder