JESUSLIVET - DEN DER HAR MINE BEFALINGER

Jan Lund Nissen

 

(Jesus siger): Den, der har mine bud og holder dem, han er den, der elsker mig; og den, der elsker mig, skal elskes af min far.
Joh 14,21

 

Kan nogen holde alle Guds Bud? Kender vi dem alle? Vi kender måske de til bud, men hvad med alle de andre tempel bud og love som Israel før skulle leve efter?

 

Nej, vi kender ikke alle Guds bud. Vi er jo ikke under lovens karv men under nåden. Ja, men Jesus isger jo vi skal holde Hans bud. Ja, Hans bud. Buddet er at vi skal elske ligesom han har elsket os først. Kan vi altid det?

 

Nej ! Ingen, heller ikke jeg, kan holde Jesu bud. Derfor er det drøn vigtig, vi er i Kristus og i Hans Ånd først der bliver Jesu bud levet ud. Fordi. Da er det Jesus Kristus der ved sin Ånd holder budene, og da er vi i kærligheden og ikke under lovens krav.


Som Paulus også siger det. Hvis nogen er i Kristus... Det drejer sig om. Vi er i Kristus der ved har vi Hans bud i os, netop fordi. Jesus Kristus lever ved sin Ånd i os, bliver Guds bud og befalinger udført i vore liv.


I Joh. 16. Siger jesus vi er en gren på vintræet. Det er vi kun om vi, ved tro, bliver ved med at være i Kristus på vintræet, der ved har vi Hans bud og elskes af Gud vor Far.


(Jesus siger): Den, der har mine bud og holder dem, han er den, der elsker mig; og den, der elsker mig, skal elskes af min far.
Joh 14,21

 
Panel title

© 2018 FREE

Antal besøg: 347527

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,62890887260437sekunder