JESUSLIVET - DET DER KOMMER UDEBLIVER IKKE.Det der kommer udebliver ikke. (Hab.2.3.)


Du finder Bibelen på www.Bibelen.dkJeg vil stige op på mit udkigstårn siger Habakuk. Han er klar over, han må der op. Op og se ud over den verdens problemer han står i. Han må op for at få et overblik og den friske luft der oppe klare hans øjne. Vi ved jo at frisk luftklarer både hjernen og vore øjne. Er det noget mere skønt end at blive gennem blæst af frisk luft? Sådan må vi også komme op over det vi står i. Vi må op til Herren, og få klarhed over vor situation. Vi må frimodigt, pga. Jesu blod træde ind foran Guds nådes trone og der finde nåde og hjælp i rette tid.


To ting skal der til, for at få Åndelig klarhed over vore livs situationer. i må for det første blive stille i vore sind og der kende Herrens stemme. Herren er i stilheden. Gennem stilhed og fuld tillid frelses vi fra alle vore bekymringer og farer. Vi må op over vore små ting og ind i Åndens stilhed. Hvad er det vi får at vide der oppe? Vi får lagt Sandhedens løfter ned i sindet. At Guds løfter kan ikke slå fejl. Gud Herren slipper og forlader aldrig Sine børn. Skulle en Far kunne svigte sine børn? Nej Gud Herren er vores vogter i alle ting. Guds Ord står fast, urokkelig fast er Gud i Sine Ords løfter. Han er klippen den Evige klippe. Vent du roligt på Guds hjælp. Stil dig op på dit udkikssted og bliv stille for Herren din Gud. Vi slipper ikke for det der skal komme. Hab.2.3. Da er det vigtig for os at vi står på rette grund. Klippen Jesus Kristus, som er grundvoldsklippen i en hver født på ny kristen. Vi er ofte kørt fast, synes ikke Gud er med os, vi ser ikke Guds løfter opfyldt for os. Vi ved vi har sejret i kraft af Jesu offer blod, alligevel synes vi, har flere nederlag end sejre, vore kæfter slår ikke rigtig til.


Vi synes det er så lidt vi præges af Guds livet i vor færden. Vi glemmer at se opad vi ser nedad på os selv og den midlertidig verden vi er i. Og vi taber modet. Der sker, må ske. Det Gud vil have skal ske udebliver ikke. Det er en vej for os alle. Jesus Kristus er Vejen Sandheden og livet. Vi skal ikke se på vores eget liv. Men se hen til Jesus og stråle af Hans glæde. Læg mærke til. Det er Jesu glæde og liv vi skal være i.


Om du i dag har det skidt så stig op på dit udkigstårn, grib det du ser. Grib Guds Ords løfter til dig i dag. Han trofast og vil lade det ske som Han har lovet dig. Det vil ske dig alt sammen, om du dog bare ville tro på det. Og ikke være så stivnakket at du ser uden at se. Er du klar over Gud Herren holder øje med dig. Gud ser hvor du er, om du står på din udkiksplads eller om du er nede i dalen så, ser og hører Gud dig. Og Gud Herren ønsker virkelig at hjælpe dig. Herrens øjne ser omkring på hele jorden, ser han. Og Han viser sig stærk i at hjælpe dem, der er helt med Ham.


Se. Det er en betingelse før Han hjælper os. Vi må være helt med Ham Før vi kan modtage al hjælp fra Gud vor stærke hjælper, må vi være helhjertede, fuldt ud overgivet og have opgivet os selv. Det er derfor verdens børn ikke kan få nogen hjælp fra Gud Herren. De mener jo at de kan selv, det samme med alle disse halvhjertede kristne som ikke gør noget af det de selv siger. Alle disse tvetungede mennesker og halvhjertede mennesker, under hvis læber der er slange gift. De er udelukket fra Herrens hjælp og nåde i rette tid.


Det samme er de mennesker der er slaver af andre mennesker. De der ikke tør bekende at de tror på Jesus Kristus, er feje og vil ikke få hjælp uanset hvor mage pæne og velformede bønner de beder er de lukket ude. Hvordan skulle Gud kunne hjælpe dem, der ser hen til noget helt andet end Guds Søn. Guds Søn som er den Frelser vi frelses ved og i.? Hvordan skulle Gud kunne vise Sin styrke for dem der ikke ubetinget tør Have så meget tillid til den Gud de ønsker at have evigt liv sammen med, at de fuldt og helt står og går på Hans Ord. De Ord som er lygten for fødderne fornægter de. Korset vil de ikke tage op og følge Sønnen Jesus Kristus. Alligevel drømmer de om Guds hjælp.


Mange kravler op og ser ud over landet. Men de bliver stående og bare ser og ser uden at røre en finger. Skulle Gud hjælpe de dovne og ugidelige der ikke vil arbejde medens de kan arbejde i Gud Herrens vingård. (Joh.15.)?

Endda de ugudelige spørger om den Gud de kristne af navn siger de tjener ikke kan hjælpe dem. Men de står stadig og ser ud over landet medens de forklarer folket hvor stor deres Gud er uden de selv vil hjælpes, til tjeneste for Herren. De lever dem selv nærmest, de gør hvad deres onde hjerters lyster begærer og de tøver ikke med at gøre livet behageligt og bekvemt for dem selv. De håber på at alt nok skal gå og de klarer den fint med egen hjælp og et par bønner som de har lært hører sig til. Bedraget er stort. Men Gud Herren ser stadig ud over hele verden om der dog ikke er en helhjertet der søger Ham i ydmyghed og stilhed. Den ydmyge sønderknuste får hjælp og Guds nådes stærke hånd er udrakte til hjælp for den der er på bedebjerget og ser ud, og går i forbøn for det han ser. Der på bønnebjergets udkiksplads er der frisk luft fra Herren at indånde. Der får vi kraft og styrke til alt hvad Herren byder os og lader komme af de ting der må ske.

 
Panel title

© 2018 FREE

Antal besøg: 351074

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,57898283004761sekunder