JESUSLIVET - DET DU SPISER BLIVER DU

DET DU SPISER BLIVER DU

Det du spiser bliver du


Spis, æd Guds ord som du finder på www.Bibelen.dk


DU FÅR APPETIT AF DET DU SPISER

 

Børn udvikler en appetit for den mad du serverer for dem.


Det gælder også på det åndelig området. At det smager dig godt, er ingen garanti for hvor sund og næringsrig maden er.


Man må se på resultatet, og sammenligne med det vidnesbyrd Skriften giver for sundhed og kraft. Man har altså behov for at se sit eget åndelige liv efter i sømmene, og se på sin egen sundhed. Så ser man hvor næringsrig og sund den mad man har spist de sidste år er.

 

Usund og fordærvet mad, giver usunde og syge mennesker. Det er en kendsgerning. Mens sund og nærende åndelig føde, giver en styrke og kraft til at tilintetgøre sine fjender i kødet og gøre det gode i dagliglivet.

 

Hvordan skulle man som i Efes 6 kunne tage kampen og vinde om man ikke har kræfterne til det og står iført sandheden?

 

Ethvert menneske skal prøve/teste sig selv, og derefter spise af brødet og drikke af drikken. Fordi, den som spiser og drikker uden at agte på legemet, spiser og drikker sig selv en dom til. Derfor er der mange skrøbelige og sygelige iblandt jer, og en del sover hen. Men, om vi bedømte os selv, blev vi ikke dømt. 1. korinterne 11:28-31.

 

Når hjertet (sindet) er forhærdet til sten, efter at have levet i bevist synd, så kan vi vel sige at døden er indtrådt. Og hvad er værre?


Enhver fristes i det han drages og lokkes af sin egen lyst. Derefter når lysten har undfanget og fået samtykke fra viljen, fødes det synd. (i Rom 7 beskriver Paulus synden og kødets magt)

 

Erkendes det som man er bevidst om, som er synd, ikke øjeblikkelig, vil den begynde at leve og beherske vedkommende, indtil synden bliver fuldmoden og føder død.Samvittigheden dør og det bliver som der siges, at det må Åndsåbenbarelse til, for at få den frem igen, så personen kan opstå af syndens søvn, som frarøver personen åndens liv.

 

Derfor, for at man ikke skal flade i søvn er det vigtig man er meget opmærksom på hvad man spiser, ser, hører og lever i/gør.

 

Det er derfor heller ikke helt lige meget hvad du som vært, for familie og venner server. Du kan ved forkert kost komme til at friste dem, så de bliver fristet til at spise noget de i grunden nok ved er usundt for dem.

 

Du bliver det du spiser, som kommer af det der serveres for dig.

 
Panel title

© 2018 FREE

Antal besøg: 366757

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,34793090820312sekunder