JESUSLIVET - DET ER IKKE LIGE MEGET HVORDAN PRÆSTEN PRÆDIKER.

Den berømte afdøde Pastor Dr. Gorden fortæller om en søndag han tilbragte i udlandet. Om morgenen gik han for at høre en udmærket prædikant, der var berømt for sin bibelkundskab. Han kom tilbage, tilfreds med den klare, glimrende udvikling i forkyndelsen af sandheden, men gennemisnet af budskabets kulde. Det var ægte klar skriftsandhed, men så kold, som et isbjerg.


Om eftermiddagen gik han for at høre en anden prædikant, der var berømt for sin inderlighed, og han vendte tilbage henrykt over prædikantens alvor og salvelse, men det var en stråild, for der var ikke tilstrækkelig sandhed i den til, at den kunne få varig betydning.


Han gik atter om aftenen for at høre en tredie prædikant. Da han havde hørt ham, blev han ikke alene undervist, men bevæget, fordi denne prædiken ikke blot havde været en udvikling af skriftens sandheder, men også havde været levendegjort af Guds kraft og fuld af Hellig Åndens ild. Det var ikke nogen stråild, men indholdsrig brændstof, og den efterlod ikke alene en erindring om sandheden, men en glødende varme ,som fyldte hans hjerte med glæde og kærlighed.


Det er Hellig Åndens kraft og inspiration der taler sandheden i kærlighed, fuld af ild.

 
Panel title

© 2018 FREE

Antal besøg: 362536

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-1,0742220878601sekunder