JESUSLIVET - DET EVIGE LIV


Det evige liv.


Du finder Bibelen på www.Bibelen.dk


 

Herre! Til hvem skal vi gå hen? Du har det evige livs Ord. Joh, 6.68.

 

Det er kun en eneste der har det evige livs ord. Det er Guds Søn Jesus Kristus. Der er ikke givet os noget andet navn hvorved vi kan blive frelst. Og få evigt liv.

 

Hvem går du til når du har problemer, måske er ramt af sorg, sygdom eller på andre måder er svækket? Måske. Beder du. Gud fri mig dog fra det onde. Hjælp mig Gud. Og du oplever. Ja men det blev jo ikke bedre af det. Gud har hørt din bøn, det skal du ikke være i tvivl om. Grunden til manglende bønnesvar kan være. Du først søgte hjælp andre steder, og så når alle andre muligheder er udtømte kom du lige i tanke om. Jeg kunne da bede til Gud måske vil og kan Han hjælpe, nu når intet andet hjælper mig.

 

Gud siger.

Du skal tro på Hans Søn Jesus Kristus før du kan få nogen hjælp fra Gud. Gud har ikke givet dig andre navne hvorved du kan få evigt liv, frelse og hjælp. Men uden din tro på Jesus får du ikke Guds hjælp.

 

Du kan læse i Hebr. 11 om hvad tro er, så du ved om du selv tror eller ikke.

 

Tro er ikke din viden eller kundskab om Gud og Bibelen. Det er en Guds levende tro som du får i kraft af HelligÅnden i dig. Jesus Kristus er ved HelligÅnden hele livet og troen på Gud. Jesus er mellemmanden mellem dig og din synd. Man kan sige Jesus er et mellemled som du må gå igennem før du kan komme til Gud.

 

Jesus spurgte engang sine første kristne/disciple. Vil I også gå bort. Vil du også det? Vil du også vende dig bort fra Jesus Kristus når du nu står i alle de problemer du har lige nu og samtlige muligheder tilsyneladende er udtømte?

 

Hvad er dit svar til Jesus Kristus? Hvad svarer du i tillid til Gud?

 

Simon Peter svarede sådan her.

Herre! Til hvem skal vi gå hen? Du har det evige livs Ord. Joh, 6.68.

 
Panel title

© 2018 FREE

Antal besøg: 347708

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,52610397338867sekunder