JESUSLIVET - DET FLYDER NEDAD.

Det flyder nedad.


Du finder Bibelen på www.Bibelen.dk"Det er som den gode olie på hovedet, der flyder ned over skægget, ned over kjortlens halsåbning. " Salme 133:2 Den velsignende olie løb fra Arons hoved ned over hans tøj. Her kan vi se et tidløst princip: Velsignelse kommer ovenfra og løber nedad.


Det betyder ikke noget, at de, synes, at du er fantastisk, hvis ikke den, der er over dig, mener det samme. Før du forstår dette, vil du være modtagelig overfor dem, der for egen vindings skyld ønsker at smide olien op mod dig og fortælle dig, hvor meget du har styr på det hele. Faktisk er du ikke fantastisk, før Gud siger, du er. Han siger: "Dette er min elskede søn, i Ham har jeg fundet velbehag. Hør ham!" (Mat.17:5)


I Biblen står, at "Et menneskes gave skaffer det plads og giver det foretræde for de store." (Ordsp. 1816) Hvis du ønsker at gøre store ting for Gud, skal du være sammen med store mennesker. Ikke mennesker, der hæger om deres territorium, ikke tjenerlederne, der er sikker på sig selv. Men. Den i menneskes øjne, som er ydmyg, sagtmodig, og helt afhængig af Guds nåde og omsorg. Det er ofte mennesker som ikke er vel set blandt andre du kommer til at dele dit liv med. De vil være til inspiration for dig, støtte dig, rette dig og hjælpe dig til at vokse. Den som vil og regner sig for stor iblandt mennesker vil i Guds øjne være den mindste.


Søg altid de ydmyges selskab så lærer du hurtig hvorfra olien kommer og hvor du selv er henne på vejen til himmelen. Det er sådan at man tror med hjertet og ikke forstanden. De der er kloge i egne tanker vil ofte forsøge at smide en slags olie op af dine ben. De kommer nede fra og snige sig ind på dig. Det er de ydmyge af hjertet der skal arve Guds rige og ikke de hovmodige og skriftkloge. Selv om du føler dig helt forkert, og faktisk gerne vil være anderledes stor lige som andre. Så hold dig ved jorden. Du har ikke vinger så du kan flyve. Du viser Gud at du hungrer efter Hans retfærdighed, ved at forblive tro i det små. Så vil Han sætte dig over noget som er større end dig selv. Jesus siger: "Salige er de, som hungrer og tørster efter retfærdigheden, de skal mættes." (Matt. 5.6). Det er hvad Gud Herren vil i dag.


Han vil mætte dig med Himmelens velsignelser. Trofast og retfærdig er Gud som har kaldet dig. Han vil fuldføre sit værk i dig.

 
Panel title

© 2018 FREE

Antal besøg: 359236

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,61488485336304sekunder