JESUSLIVET - DET HØJESTEØNSKE.

Det højeste ønske.


Fra år. 1941.


Du finder Bibelen på www.Bibelen.dk


Hvad vil du Jeg skal gøre for dig? Luk.18.41. Sådan spurgte Jesus engang et menneske på vejen udenfor Jeriko. Hvad vil du Jeg skal gør for dig? Manden var blind. Og man kan godt forstå, hans højeste ønske var at kunne se. Han tøvede ikke. Bad. Herre lad mig få lov at se igen. Han fik også straks svar på sin bøn, blev seende og fulgte Jesus, og priste Gud, bedre kan det ikke ende.


Hvad vi du svare når Jesus standser op foran dig og spørger. Hvad vil du Jeg skal gøre? Hvis du er syg, er i mørke, ville du så ikke gribe chancen, og straks bede Jesus om befrielse for din plage? Er du klar over. Jesus står foran dig lige nu og spørger. Hvad vil du Jeg skal gøre for dig? Ikke alle bliver raske med det samme, og vi spørger måske hvorfor og synes ikke vi får svar. Men kunne det måske tænkes, at Jesus ville give dig langt mere end du bad om? Noget som betyder mere end sygdom? Hvis du sidder i økonomiske vanskeligheder, vil du da bede Ham uden at tøve et sekund om økonomisk sikkerhed? Eller ville du tage dig i at tænke på sikkerhed og fast grund under fødderne? Måske er det noget som er endnu mere værdifuldt end rigdom og sikkerhed i denne her verden? Ikke at være begærlig efter rigdom som alligevel ruster bort. Være taknemlig for det du har. Måske glemte du at takke fordi. Du på trods af alt har tag over hovedet, har spist dig mæt og har klæder at gå i?


Hvis du har lidt nederlag, den ene skuffelse efter den anden ville du så ikke bede Jesus om lykke? Har du ikke al den lykke du kan ønske dig i Jesus. Tænk. Du er frelst. Du har fået Guds gave et evigt liv og skal ikke fortabes. Og du har Jesus som din allerbedste ven. Er det ikke mere værd end al verdens lykke, som alligevel ikke gør dig glad og tryg i Jesus? Hvis du er en enlig ville du måske straks sige. Du gerne vil have en at følges med. Du er så ensom. Kan du være ensom og uden en at følges med når du har Jesus, som din trofaste følgesvend og evige Frelser? Er det ikke mere værd end at have en som måske slet ikke vil tro på Jesus? Er det ikke værd at tænke over. At du er bedre tjent med at være alene som menneske og så blive hos Jesus end at blive lokket bort fra Jesus af en som ikke er med Jesus?


Herren er din eneste hyrde.(Salm.23.). Du ved det jo nok og tror også på det. Du var jo bare lidt begærlig efter at eje en anden ikke? Et liv som enlig er jo ikke ensbetydende med at man er ensom. Man er rigt velsignet. Bare tænk på. Du skal aldrig tage hensyn til nogen om du beder højt eller synge til Herrens lov og pris. Er det ikke en frihed der er værd at prise sig lykkelig for? Hvor mange bekymringer er du ikke skånet for? Tænk på de der har børn i dag. Tænk du er fri for sætte tunge ansvar. Fri til at tjene Jesus.


Hvis du kunne se Jesus, stå foran dig og spørge dig. Hvad vil du Jeg skal gøre lige nu for dig? Hvad vil så svare Ham? Det er nok værd at overveje. Hvad svarer du Jesus når Han spørger dig hvad du ønsker Han skal gøre?


Kære læser.

Jesus spørger dig lige nu. Hvad vil du Jeg skal gøre for dig? Tror du på Jesus vil gøre det du beder ham om? Er dit ønske som Guds? Så, tro på at du har fået det og du vil få det. Du beder jo. Gud! Din vilje ske. Lad den så ske nu og sig Ham tak for svaret, uanset om svaret så passer dig eller ikke, så virker alt til dit bedste om virkelig elsker Gud Herren.


Amen.

 
Panel title

© 2018 FREE

Antal besøg: 351559

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,35001182556152sekunder