JESUSLIVET - DET TIMELEIGE FORFÆNGELIGHED.

Det timelige er forgængelighed.


Du finder Bibelen på www.Bibelen.dkFra år. 1948.De synlige ting er timelige (forgængelige). Men de usynlige er evige. 2. Korint.4.18.Om vi skal leve i det usynlige evige liv, som er et rigt Åndeligt liv. Det liv Gud ønsker vi skal leve. Er det livsnødvendigt for os at have samme sindelag som Jesus Kristus. Vi må være fuldstændig et i Jesu Ånd og liv.

Vort indre må være bevidst i tankerne på det kommende evige liv. Vi skal ikke leve i vort timelige liv med vort sind. Vort sinds tanker må være andetsteds end optaget med det jordiske forgængelige. Hvor hjertet er, der har du skatten.Det er et helt bevidst valg vi træffer. Vi må nødvendigvis vælge Guds indre riges liv frem for, verdens, vort eget ydre liv. Det ydre hvor meget det end ser ud efter forgår. Men det indre liv består i evighed. Nok skal vi leve og gøre de timelige ting men vi må huske at de så at sige ikke har nogen værdi i evigheden. Det er det Åndelige liv i troen på Jesus der har evigheds værdi. Vi må lære at skønne hvad som er væsentlig og uvæsentlig. Vi kan kun leve det indre Åndelige liv om. Vi er i troen på Jesus Kristus. Det er nemlig Ham der ved Sin gode Ånd lever dette liv i os. Vi må aldrig nogen sinde glemme. Vi er evighedsvæsner. Denne bevidsthed om vores evighedstilværelse vækkes kun i det øjeblik vi holder det timelige ude fra vort indre liv.Vi er nødvendigvis tvunget til at leve adskilt fra det indre liv og ikke lade det ydre trænge sig ind og ødelægge Åndens liv i os. At vi er evighedsvæsner kan intet menneske fatte med forstanden. Det ydre af os, her også vore hjerner/tanker kan ikke fatte at vi er evighedsvæsner. Skabte af Gud i Hans billede. Vi ser det kun ved tro. Og med vore troende hjertes øjne. Vi kan ikke se det usynlige med vore fysiske øjne ej heller kan vi høre Åndens Herres stemme med det ydre øre. Det er derfor vigtig vi husker at det timelige forgår. Men, vi har et indre liv som består for evigt. Dog kan dette liv i vort indre nemt ødelægges om vi blander det indre Åndelige liv og det timelige sammen. Vi må hele tiden holde verden ude, vi må ikke lade det timelige vinde indpas i vore sinds hjerter så vi adlyder vort køds lyster og bedrag i stedet for det Ånden siger vi skal i vort indre.

Om vi åbner sindet for det timelige vil det indre Guds liv i Ånden stille og roligt, ofte uden vi opdager det, fordufte. Det indre liv dør ud om vi ikke passer på at holde de timelige adskilt fra vort indre liv.Ved hele tiden at have omgang med Gud, ved troen på Jesus, vokser vi i det indre troens liv. Des hurtigere vi får lært denne adskillelse des hurtige får vi lov til at erfare. At vi går fra herlighed til herlighed. Det er et liv som består i at. Han, Jesus vokser i os, og vi dør mere og mere dagligt bort fra vort timelige, ydre liv.Vi lære og opøver os i at se fremad og opad mod det usynlige, som Gud i Ordet nævner som var det allerede virkeligheden for os. I vort indre bliv er det for hver dag det går mere og mere virkeligt. Vi formes og dannes som Gud vil om vi lader det timelige blive udenfor dette indre liv.

Det er et liv der virker med mægtig kraft indefra og ud gennem den enkelte som er i dette Åndens liv. Det gør mennesket tålmodigt, når det kun har evigheden for øje, det gør at vi kan holde ud et lille stykke endnu. Det menneske som er i dette liv kan med udholdenhed bære lidelser, prøvelser, uden at klage over noget. Fordi. Det er intet imod den herlighed der venter på os.Det menneske som er i Jesu Kristi livs Ånd. Lærer at sætte det timelige lavere end det Åndelige liv. Det lærer at måle livet og timelige forhold med evighedens målestok, og følgen deraf bliver. At des mere sindet har vendt sig mod det rige der høre Gud til, det der er oventil. Des mere blegener alt det jordiske og timelige.Det koster ej for meget strid, en Himmelsk sjæl at blive. Er vor natur end ikke mild og blid, når den i Kristi død sig hen skal give, så giver Gud den gudhengivende Ånd dog overhånd.Gør som et barn, og læg dig ned i Jesu skød og nådefulde arme, Han skal dig som sit barn, med kærlighed da ved sit frelserhjerte gennem varme. Mon det er svært når man er Ham så nær, at få Ham kær?

 
Panel title

© 2017 FREE

Antal besøg: 325541

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,39114499092102sekunder