JESUSLIVET - DIN NYE STILLING.


Din nye stilling


Du finder Bibelen på www.Bibelen.dk

Efes 1.1-4. Kap 1-3 handler om vor stilling og lære som er Apostlenes. Apg 19. i ca. 2 år forkyndte Paulus de tre breve til menighederne.

 

1.Til menigheden. Til os som er i menigheden, derfor kan ingen stå udenfor Jesu Kristi menighed.

 

2.Det kristne liv (Kristus livet) han i os og vi Ham ved Hans Hellige Ånd, derfor kan ingen sige. Vi vil ikke have med HelligÅndens gaver at gøre.

 

3. Der er en nøje sammenhæng mellem daglig liv og menighed. Vort daglige liv skal ikke være anderledes når vi kommer sammen i menigheden/kirken. Mange går ind i en anden rolle når de er i menigheden men de lyver faktisk på den måde og er ikke ærlige, den de er i hverdagen. Joh 14 26. Joh 16 13-14. Joh 20 20-23

 

Livet i Kristus.

Et Kristent liv i Kristus er et liv i retfærdiggørelse ved handlinger i tro i den HelligeÅnd kraft og Guds nådes bevis. Vor stilling som fødte på ny er at vi allerede i kraft af Jesus er Helliggjorte. Når vi er fødte på ny har vi et liv sammen med Jesus i Hans Ånd i Hans Sandhed.

 

Vi lever ikke længere efter kødet. Rom 8.1 .

Hvis nogen altså er i Kristus ved at være af samme Ånd er vi en hel ny skabning og da er alt det gamle liv forbi. Efes 9.2. Det gamle liv, også betegnet som Adams-livet, er ikke forbi der hvor folk selv vil forandre sit liv, selv vil arbejde sig op, mange arbejder på gamle Adams frelse og livsforbedringer.

 

Nåde er Guds ufortjente godhed.

Gud er frivilligt den der giver. Ingen kan tvinge Gud til at give noget. Han giver ufortjent af sin nåde. Vi er modtagerne, men vi får ikke noget om vi ikke forventer noget. Mange siger/tænker det nytter ikke noget at bede om noget, det var jo dengang. Det er ondt at tænke sådan om Gud Far. Og så begynder folk at forsøge på i egen forstand og kraft at arbejde på at opnå noget fra Gud. Ingen arbejde for at opnå nåde og fred og glæde i den hellige Ånd.

 

Gud giver os Hans nåde og fred som er en gave ufortjent. Hans mål er kun at frelse os, og fri os fra det onde som er i os. Det onde er specielt det at vi ikke tror på Gud og regner med Ham som vor Far. Vi må erkende at vore egne planer og meninger om hvad vi har godt af og hvad vi skal have fra Gud slår fejl. Ofte tænker vi det og det menneske er håbløs det går da fortabt men Gud gav alle der vil tro på Jesus Hans Søn alt også de vi ikke regner for at kunne blive frelst gav Gud alt. Gud har en plan med alle mennesker og den slår aldrig fejl.

 

Vi har fået alt.

Efes.1.3 Han gav os alt. Gud kendte os før vi blev fødte Efes 1.4. Gud overbeviser os om synd, synd at vi ikke tror. Joh16. 5-11.

 

Gud har i Kristus vundet retten til at tro tilbage til os.

Vi er udvalgt i Kristus. Joh 15.16. Men vi må aldrig svigte Gud mere. Amos 3.1-2. Vi har et andet liv at leve end før vi kom til tro på Evangeliets Sande Jesus. Alle skal være hellige. Og leve et helligt liv. A pg. 15. 18

 

Vi har en ånd, sjæl og legeme.

Paulus taler om Ånd sjæl og legeme som er helliget Herren vor Gud. Rom 6. 1-2. så du det. Det hele er helliget Gud og ikke os selv. Vi er nye skabninger som skal leve i Guds Ånd i Hans Sandheds liv. Hvor er det liv så henne? Det er i Jesus Kristus som er vejen sandheden og livet, for alle der tog imod Ham og tror på Hans navn.

 

Vi har ret og kraften til at sige farvel engang for alle til det gamle liv.

Vi er noget andet end før i Jesus Kristus. I 2.kor 5 siger Paulus. Vi er helt nye skabninger og derfor skal vi ikke leve som de gamle skabninger som vi før var.

 

 
Panel title

© 2018 FREE

Antal besøg: 366321

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,36403894424438sekunder