JESUSLIVET - DIT ER RIGET.

Dit er riget.


Fra år.1969.

 du finder Bibelen på www.Bibelen.dk


Evan Roberts sagde, at Gud arbejder i overensstemmelse med de helliges bønner. Datoen for andet komme er endnu ikke fastsat, men dens faste dato, kan afhænge af de helliges bønner. Ligesom hele Guds virke her i denne faldets verden er afhængig af troens bønner, er Herrens genkomst også afhængig at de Helliges tros bønner. Vi kan være med til at fremskynde Jesu komme. Måske vil det ske netop pga. af vores bønner. Vore bønner har større indflydelser end vi selv er klar over. I bøn løser og binder vi både på jorden og himmelen. Vi beder troens bøn som frelser den syge, vi beder i tro om Guds riges fremgang, og fjendens tilbagegang.

Jesus selv, ville aldrig have påbudt os at bede. Kom med Dit rige. Hvis de bønner bedt i tro på Guds riges komme ikke havde nogen effekt. Iflg. Matt. 24:20 Deres bøn var i stand til at ændre tidspunktet fordi, der er tale om en trængsel, (Jødernes uddrivelse af deres eget land)så deres flugt ikke kom til at ske på en sabbat eller om vinteren.


Hvor meget mere kan Kristi menighed ud over Jorden da ikke have magt ansvar for at fremskynde Kristi komme. Når I ser alt dette går sin opløsning i møde. Da bør I løfte jeres hoveder og se opad og bed komme dit rige. Vi har mange gange læst om elementer der kommer i brand osv. Alt står os forud fortalt i Åbenbarings bogen. Derfor må vi gøre som Ordet siger os og bed om Gud vil komme med sit rige og lade Herrens genkomst ske snart.


I disse sidste dage bør dette mere end noget andet være menighedens første og sidste bøn, for alt hvad menigheden begærer for sig selv, for verden og for Herren selv, er inkluderet der i. Menigheden ved. Den må arbejde nu medens tiden er til det. Der vil komme tider hvor ingen mere kan arbejde, og dette gælder i sær evangeliets udbredelse. Vi er i en tid hvor folk ikke længere vil finde sig i den sunde apostoliske lære. De lever værre end på Sodoma og Gomorras tid. De æder, drikker horer, gør hvad der passer dem og lovløsheden vil i vores tid tage mere og mere overhånd. Derfor må vi være udholdende i Jesu bøn. Komme med dit rige. Herre. Kom. Kom snart.

Da, Jesus siger: Ja, jeg kommer snart! udbryder apostlen Johannes: Amen. Kom Herre. Kom snart. Åb. 22:20. Det er Bibelens sidste bøn, kronen på værket, den sige apostels sidste bøn. Åbenbaringsbogen, slutter med en direkte appel til os om, at vi må bede Jesus om at komme.


Tegnene som sker for øjnene af os bør opmuntre os, og ikke gøre os tavse og bange. Vi skal ikke blive så overraskede over det vi står i. Alt er os forudsagt i Bibelen, om vi har øjne, så ser vi hvad Jesus så, om vi har ører så hører vi Jesu stemme som opfodrer os til at, se opad vor forløsning stunder til. Den som har ører, hører hvad Ånden siger. Den som har øjne ser hvad Ånden viser os.


Måtte hele verdens kristne vogne op af deres drømme søvn og se og hører. Vogn op du som sover. Bliv vågen. Bliv det lys og salt du engang var. Tiden før Herren kommer, er meget kort, kortere end vi selv aner. Det vil være en lykke for os, at have bedt samme bøn som Johannes. Ånden og bruden siger kom Åb. 22:17.


Hvor findes i dag den menighed, der tør bede den bøn? Det er en bøn, som kræver selvrenselse at bede. Enhver som har dette håb til Gud. Han renser sig selv lige som Sønnen er ren. 1. Joh3.3. Lad os dog blive et i Ånden og være fælles om at bede bønnen. Kom Herre. Kom snart. Lad os finde nåde og hjælp i rette tid. Vi ved jo at hele skabninger sukker og er veer nu i denne tid. Fordi, skabningen venter i inderlig længsel på, at Guds børn skal blive synlige. Rom.11.19-22. Banker dit hjerte, når du tænker på, at Kristi dag nærmer sig? Er det da i forventning, med glæde og fred? Eller er du nevøs, urolig for ikke at komme med.? Bliv rede. Bliv lys. Jesus kommer snart.

Amen.

 
Panel title

© 2018 FREE

Antal besøg: 347529

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,4862380027771sekunder