JESUSLIVET - DIT FUNDAMENT.

Dit fundament.Du finder Bibelen på www.Bibelen.dkFundamentet er troen, som du har fået af Gud din Far. Du fik den uforskyldt af Hans nådes barmhjertighed. Efes. 2.8-9. Når vi nu snakker om tro er det ikke sådan at du kan studere dig til at tro mere. Enten tror du eller også gør du ikke, og er vantro.


Det at være troende er noget du bliver født til at være. Du får et nyt liv ved den helt nye fødsel. En hel ny skabning i Kristus er du såfremt du har troen på Gud i dit indre. Mange som siger de tror, kender ikke til troens levende liv, det er som hemmelighed som ikke er åbenbaret/synliggjort for dem, men åbenbaret for enfoldige og umyndige som er kommet til tro på Jesus. Det er sørgeligt at møde folk der siger de tror ved at de ved en hel masse men de kender ikke til Guds troens liv. Måske er det kommet for meget teori ind i folks liv i dag? Jeg tror. Vi skal omsætte Guds Ord i det virkelige liv. Men hvorfor er det så mange der tøver med det i dag? Måske er du så bange for at gøre noget i tro at du simpelthen er blevet passiv, en kristen der nok kan se hvad du burde gøre men ikke tør.


Du har fået alt i Kristus. Guds er gaven. Du kan godt have en formodning om du tror men, i virkeligheden er en sådan tro kun forstandsmæssig viden som er død tro. At være troende har intet med din egen tro at gøre. Troen, er som før nævnt, en Guds gave du fik da du kom til tro ved den nye fødsel. Derfor lever en troende også af Guds Ord som er dit evige Livs Brød i Kristus.


Du kan kun leve i kraft af de ord Gud siger til dig formidlet ved Hans HelligeÅnd. Derfor lever mennesket ikke af brød alene, men af hvert ord der udgår fra Gud i Jesus. Jeg vil gerne du bliver klar over hvem der er din forsørger såfremt du da tror på Jesus. Det er livsvigtig du ikke tager føde til dig andre steder fra, end fra Gud i Jesus. Derfor skal du også blive ved med, i tro, at være i Kristus og Han i dig. Når Han er i dig og du i Ham er du ikke bange for at handle, gøre noget, i tro.


Når du lever i Ham lever Han nemlig i dig og da kan du være aktiv i troens gerninger fordi. Han udfører dem gennem dig. Og da kan du kaste et hvert bjerg i havet. (Læs selv i. Markus ev. 11.22-25.). Tal i tro til dine livs bjerge og de skal kaste sig i havet. De går ikke væk ved at du bare begynder at citere en hel masse skriftsteder, de forsvinder først når du i tro har budt dem gøre det, det er uden du tvivler på at Gud vil sørge for det.


Hvordan skal det kunne lade sig gøre?

Det kan det kun i kraft af Jesu Kristi ords tro. Den tro der kommer af det du hører, i kraft af Jesus Kristi Ord til dig. Om du hører på en fremmed hyrdes ord sker det ikke nogen som helst gerninger i tro. Derfor må du hele tiden være beskæftiget med Guds Ord.


Troen er et virkeligheds liv som gives fra Gud til alle, også til dig som tvivler. Alle Guds børn som tog imod troens Ord fra Sønnen Jesus Kristus er troende.


Men, du vælger helt selv om du vil tro og handle i det troens liv Gud har givet dig, eller du bare graver talenterne ned og så til sidst kun giver det tilbage du fik, uden troens frugt i livet.


Lad ikke Jesus finde dig sovende. Ingen troens arbejder i Hans vingård kommer sovende til arbejdet.Jesus siger. Min mad er at gøre Guds vilje som sendte Mig.Hvad er din mad i dag?Du bliver en del af det du spiser. Det du spiser er en del af dig.


Dit fundament er Jesus som som bor i dig. ved troens levende Ånd i dig.

 
Panel title

© 2018 FREE

Antal besøg: 369772

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,62662601470947sekunder