JESUSLIVET - DJÆVELEN ER EN LØGNER.Djævelen er en løgner.


Du finder Bibelen på www.Bibelen.dkDjævelen har været en morder fra begyndelsen, og han står ikke i sandheden, for der er ikke sandhed i ham. Joh 8,44


Når vi får tanker, som vi er utrygge ved kan det meget nemt være fra Djævelen. Djævelen betyder brødres anklager, også søsters, han kan give tanker som ikke stemmer i overens med Guds Ord, og får han os til at tænke på dem er han vældig tilfreds. Men, det skal vi ikke finde os i. Vi skal stå faste iklædte Guds fulde rustning(Efes6). Og stride/kæmpe troens gode strid. Læg lige mærke til Gud siger vi skal stride en god troens strid. Dvs. Vi får ikke større prøvelser end vor tro kan holde til, vi vil erfare Gud er god også når striden er aller værst. Gud er for sit folk og ikke imod os.


Guds tanker er fred og ikke ulykke. Gud er Sandheden. Jesus er Vejen og Livet.


Vær meget opmærksom på hvad dine tanker beskæftiger sig med. Er det Guds? Om ikke må du sørge for at du læser Guds Ord og mediterer/grunder over Ordet dag og nat, så dine tanker beskæftiger sig med Guds Ord i stedet for alle mulige andre, ellers vil du lige pludselig opdage, du faktisk er død, åndelig set. Er du ikke i stand til at læse så meget, så lyt til ordet på internettet, på cd, på dvd eller gå i kirken. Og glem ikke lovsang. Bliv ved med at høre lovsangene uanset om de siger dig noget eller ikke bliv ved med at lade guds Ord lyde omkring dig. Det vi hører og ser går nemlig ind i vores underbevidsthed og derfra kommer det frem og op i vore tanker. Min erfaring siger mig. Man kan faktisk sammenligne vore tanker med én server. Pceren kører og søger, tankerne kører og søger efter svar og hjælp.


Har vi bygget vort indre godt op er der altid et eller andet at få hevet frem. Her kommer guds gode Hellige Ånd os også så rigeligt til hjælp. Jesus er altid hos os og tager gode ting frem fra Sit forråd. Han kommer også direkte fra Himmelen med alle mulige gode gaver. Vi synger alle gode gaver kommer oven ned. Sådan er min Gud og alles Far der tror på Jesus.Men, Djævelen vil forsøge på at dræbe dig, om du ikke står fast på Ordets Klippegrund. Djævelen har været en morder fra begyndelsen, og han står ikke i sandheden, for der er ikke sandhed i ham. Joh.8.44.

 
Panel title

© 2018 FREE

Antal besøg: 367372

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,87965893745422sekunder