JESUSLIVET - DRIVES AF GUDS ÅND..


 Drives af Guds Ånd.


Du finder Bibelen på www.Bibelen.dk


Alle som drives af Guds Ånd er Guds børn. I modtog jo ikke en Ånd, der giver trællekår, så I igen skulle leve i frygt, men i modtog en Ånd, som giver barnekår, og i den råber vi ’Abba, Far!’” Rom. 8.14-15.


Der står alle, ikke kun de der kommer i den forsamling du kommer i. Alle der drives af Guds Ånd.


Hebræerbrevet fortæller os, hvad tro er:

”men tro er fuld vished (en fast overbevisning), om det som håbes. Overbevisning om ting, som ikke ses”.

 

Gud skabte mennesket.

Mennesket blev skabt i sit legeme med 5 sanser, der registrerer de synlige ting. I vor ånd skabte Han en 6. sans, som kaldes tro, for at registrere de usynlige ting. Men det er ikke nok at have evnen til at tro, for at blive frelst og komme til himmelen, det afgørende er, hvad/hvem du tror på.


En mand gik til George müller og ville have ham til at bede for sig. Det gjaldt en bestemt sag. Manden sagde at han havde bedt mange gange om dette, men et svar havde han ikke fået. Müller tog sin notesbog op og viste ham navnet på en person, som han havde bedt for i 24 år. Bønnen var endnu ikke besvaret, sagde Müller, men Herren havde givet ham vished/overbevisning om at vedkommende skulle blive omvendt, og det hvilede han i. Det fortælles, at Müller fik vished om, at manden skulle blive frelst. Han bad for ham i 60 år, og døde uden at opleve mandens frelse, manden blev frelst nogle år efter hans død.

 

Troens gave.

Troens gave er en speciel forvisning, som den Hellige Ånd lægger i dit hjerte, om at din bøn er hørt. I bønnen kan du få en overnaturlig vished, at du Har de ting du bad om (menneskers frelse, helbredelse osv.), selvom der ikke er synlige resultater.


De fleste kristne har nok oplevet, at Herren har virket med Troens gave i bøn. Men for Müller var det ikke noget han oplevede af og til, det var en del af hans tjeneste, og troens gave var vedvarende i tjenesten for ufrelste sjæle(evangelisttjenesten), som jo også er en bønnetjeneste.

 

Nådegaven/Visdom ved Ånden.

Nådegaven Visdom ved Ånden (visdomsord) bringer Guds visdom til vore hjerter. Gud har uendelig visdom, nok til alle situationer og hændelser. Vor egen visdom er begrænset. Men Gud har lovet sit folk at få del i noget af Hans visdom til hjælp i vores arbejde i Herren, og til alle situationer vi møder på vejen til himmelen. Visdomsord ved Ånden kommer overnaturligt til vort hjerte, og når vi taler det ud, bliver det visdomstale. Visdomsord tilhører den gruppe der kaldes åbenbaringsgaver, som er Åndens tankeliv åbenbaret i menigheden.

 

Der er flere former for visdom.

Djævelsk visdom, der skaber ondt og laver splid og ødelæggelse i menigheden, så er der denne verdens visdom, som er menneskelig visdom. Den kan nå langt i mange henseender, men i Guds øjne er det dårskab. Den åndelige mands visdom, som opnås ved bøn og bibellæsning i Guds Ånds åbenbarelse. Til sidst kommer så Visdoms ord ved Ånden, som er en nådegave.. den skiller sig derfor ud fra den foregående ved at den er guddommelig visdom givet på en overnaturlig måde.

 

Vi fik Ånden fra Gud.

”Vi har ikke fået verdens ånd, men Ånden fra Gud, for at vi kan lære at kende, hvad Gud i sin nåde har skænket os; og derom taler vi ikke med ord, lærte af menneskelig visdom, men med ord, lærte af Ånden, idet vi tolker åndelige ting for åndelige mennesker.” 1. kor. 2. 12-13.

 

Kundskab.
Derudover kan nævnes tale med kundskab, at helbrede, udføre undergerninger, profetisk tale, bedømme ånder, tungetale, udlæggelse.
Der er mange nådegaver, men Ånden er den samme. Fordi, med én Ånd blev vi alle døb te til at være et legeme, legemet består jo heller ikke af et lem, men af mange, Fordi, ligesom legemet er en enhed og alligevel har mange lemmer, og alle legemets lemmer, så mange som de er, er de alligevel ét legeme, således er det også med Kristus. 1.kor.12..

 

 

Alle som drives af Guds Ånd er Guds børn. I modtog jo ikke en Ånd, der giver trællekår, så I igen skulle leve i frygt, men i modtog en Ånd, som giver barnekår, og i den råber vi ’Abba, Far!’” Rom. 8.14-15.

 
Panel title

© 2018 FREE

Antal besøg: 366649

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,37206506729126sekunder