JESUSLIVET - DU DER TROR ER FRI

 Du der tror, er fri.


Du finder Bibelen på www.Bibelen.dk


Det er fuldbragt Hvad mere skal du som tror på Jesus Kristus gøre?


Pga. Jesus stedfortrædende død, er enhver troende fri for straffen for at have brudt Guds lov. (Guds dom over ufrelste) indebærer ikke nogen rædsel for os. Vi er løskøbte fra lovens forbandelse, af Jesus Kristus vor Herre, som bar al vor synds forbandelse op på Golgatas kors.

 

Men. Så mange, som holder sig til lovens gerninger, er under forbandelse. Gal.3.10.

 

Desværre er der mange kristne der den dag i dag mener vi skal opfylde visse standarder, leve et pænt liv, nok skal vi ikke leve som i GT. Holde loven, vi kender jo stort set, kun de ti bud men dem skal vi til gengæld også overholde, ikke fordi vi bliver frelste gennem lovens gerninger, det ved vi jo nok, men for at andre ikke troende kan se at vi er kristne, og for at vise nye kristne vejen som kristen, er det vel nødvendigt at have nogle kristne grundregler at holde os til. Om ikke andet må vi i hvert tilfælde kæmpe for de kristne livsværdier. Om du lever sådan, og siger andre skal leve sådan er du på vildspor og lever under loven. Du siger faktisk. Om du ikke lever sådan er du ikke en rigtig kristen, du skal jo da følge Jesus og holde Hans befalinger derfor er det meget vigtig du har visse principper, kristne værdier og faste leveregler at leve efter ellers følger du ikke Jesus og Hans lære.

 

Hør her.

Skal du leve op til din frelse? Har Jesus ikke gjort det godt nok på korset? Er en kristen ikke død med Kristus? Hvad gør en død mon? Er det ikke Jesus der lever i stedet for os? Hvorfor gør du mon Guds lige veje krogede, besværlige at finde ud af at gå på?

 

Hvem er Herre over og i alle der er fødte på ny? Er det mennesker eller HelligÅnden?

 


I Gal.3.18 står der. Jesus Kristus løskøbte os fra lovens forbandelser, idet Han selv blev en forbandelse for os. For vor skyld blev Jesus det, Han døde for at frelse os fra straffen, pga. den brudte lov. Guds lov siger. Den sjæl der synder skal dø. Derfor er vi alle døde i vore synders lovovertrædelser. Men Jesus Kristus oprejste os fra de døde ved at Han nu lever i vort sted. Hvis Han da ellers kan komme til det pga. Forsøg på selv at opfylde nogle love, regler og egne fastsatte livsprincipper.

 

Gud ønsker dit liv helt 100% overgivet til Jesus Kristus.

Gud ønsker du skal opgive hele dit eget liv, også alt det du vil gøre for Gud. Gud vil ikke nogen skal fortabes, heller ikke dig. Han ønsker du vende om og tro på Evangeliet til din frelse. Frelse vil bla. Sige frihed fra samtlige lovkrav. Fuldstændig overgivelse i tro til Herren Jesus.

 

Hvordan skal jeg leve?

I 1. Peter. 2. 1 og i Kol 3,8, Får du at vide hvad du skal leve efter og ikke gøre. Det gør du i kraft af din tro på Jesu Kristi kors sejr over alle ting i dit liv som du nok ved er synd, imod Guds mål.

 

Men, så mange, som holder sig til lovens gerninger, er under forbandelse. Gal.3.10.

 

 
Panel title

© 2018 FREE

Antal besøg: 352437

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,36905193328857sekunder