JESUSLIVET - DU ER OGSÅ LØSKØBT. DIN PRIS ER BETALT.

Du er også løskøbt, din pris er betalt.


Du finder Bibelen på www.Bibelen.dkI, ved jo, at det ikke var med forkrænkelige ting, med sølv eller guld, I blev løskøbt fra det tomme liv, du havde arvet fra forfædrene, men med Kristi dyrebare blod som med blodet af et lam uden plet og lyde.« 1. Pet. 1:18-19. Løskøbt - med Kristi dyrebare blod. Et vældigt evangelium at bære ud til syndere. Du er løskøbt, købt fri fra din tidligere herre, som holdt dig i træl­dom.. Købt fri fra at tjene Satan og synden. løskøbt fra lovens trældom, fra at skulle tjene sig til fred og frelse ved døde gerninger.


Løskøbt ikke ved guld eller sølv, men med Jesu Kristi dyrebare blod som med blodet af et lam uden plet eller lyde. Købt ved Lammets blod til at tilhøre Lammet og følge det og tjene det alle jeres dage, ja i evighed. Det er nerven i Kristi herlige evangelium. Og det gælder alle uden undtagelse. Alle - langt borte og nær ved. Måske du endnu træller under afgudernes og syndens åg, måske i ufred og angst, eller måske med kødelig lyst. Lige meget, du er dog købt fri. Du behøver ikke at tjene din strenge herre.


Er det dig, så skal du høre, at du er løskøbt. Også dig har Jesus Kristus købt fri. Men vil du komme til Ham, og tjene Ham og følge Ham?

Det må du selv afgøre.

 
Panel title

© 2018 FREE

Antal besøg: 348019

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,46410918235779sekunder