JESUSLIVET - DU ER UNDER GUDS BENÅDNING VED DIN TRO PÅ JESUS.


 Du er under og i nåden.


Du finder bibelen på www.Bibelen.dkNåden og Jesu Kristi frelse er frit for alle der tror. Tro på Jesus Kristus og du skal blive frelst. Jesus har råbt FULDBRAGT. Dvs. Du har fået fuldstændig forløsning, ved at du tror på Jesus Guds Søn. (Joh.3.16) Så meget elskede Gud netop dig at Gud gav dig Sin egen Søn Jesus Kristus fordi. Enhver også dig som tror på Hans navn ikke skal fortabes men have et evigt liv. Du har fået gaven fra Gud din Far. Men, det er dig der må tro og ikke lade fjenden eller andre fra narre dig dit evige liv.


Når du tror, er du i Jesus Kristus. Dvs. Du er skjult i Jesus Kristus Guds Søn. Du retfærdiggøres frit af Guds nåde, ved forløsningen i Jesus Kristus (Rom.3.24) Nu er det jo ikke sådan at du er retfærdig i dig selv. Du er kun retfærdig et sted, og det er i Jesus, ved at du stadig tror, og er tro overfor det Jesus siger til dig. Du kan ikke retfærdiggøre dig selv på et eneste punkt og der ved sige/mene det gør dig berettiget til at få frelsen. Gud er en Gud som retfærdiggør de uomskårne af tro og de omskårene ved tro. (Rom.4.25.). Det er altså Gud der retfærdiggør hvem Han vil retfærdiggøre. Alt sammen af Guds egen frie vilje, af nåde ved tro på Sønnen Jesus Kristus og ikke ved tro på noget menneske og langt mindre sig selv.


Hvad er i grunden nåde?

 Nåde = Benådning. Du kan betragte dig selv som siddende på en døds gang, ventende på din dom, som du jo godt ved er ensbetydende med din død. Du er pga. Din personlige synd dømt til døden. Og der er ikke noget menneske som kan benåde dig. Derfor kom Jesus til dig og gav Sit liv i dit sted. Han blev syndebuk for alle dine og mine, ja hele verdens synder.


Al din straf tog Jesus på sig.

 Som du kan læse om i Esajas.53. Os til fred kom al straf over Jesus Guds egen søn. Esajas fik dette forkyndt længe inden det skete fordi. Gud gav menneskerne håb. Esajas var profeten sendt fra Gud til os for at forkynde om det der skulle komme. Nemlig Jesus Guds Søn. Og Han kom. Ja. Han kom endda til sine enge, men de foragtede Ham og tog ikke imod Ham. Han blev slået pint på værste vis for at redde de der ville lade sig redde. Jesus er altså kommet for at benåde enhver synder der kommer til Ham og tror på Ham. Det skal altså ikke gøres engang mere. Det er allerede sket for over 2000.år siden. Alle som tager imod benådningen er benådede fra døden, den evige dom og ildsø.


Hvad er betingelsen?

Der er ikke nogen betingelser for at du bliver benådet og der ved frelst. Det skyldes ikke dine gode gerninger. Det er Guds gave til dig. Fordi. Gud ønsker ikke nogen skal i ildsøen og dømmes til evig fortabelse. Han sendte ikke Sin Søn for at dømme verden, dig og mig, men for at Frelse det fortabte og dødsdømte. Det eneste Jesus siger. Tro på Mig.


Når du har besluttet dig for at være kristen.

Må du blive i troen. (Læs. Heb.11) Du må stole blindt på at det du oplevede for måske snart mange år siden stadig er gældende. Du er frifundet. Renset fra al din egen uretfærdighed. Du er frikøbt af Jesus personligt.


Nu har du kun et eneste at gøre.

 Det er at klynge dig til alle de løfter Gud i Bibelen har givet dig. Læs i Bibelen. Grund over det du læser og lad Jesus ved Sin egen Ånd gøre Ordet levende for dig. Og så må du stole på ordet er sandt og gøre der efter. Følg Jesus er min opfordring. Så vil du se/erfare at du er under Guds nådes vinger og frelst af Guds benådning.


Søg du først det der hører Guds rige til så vil Gud give dig alt det andet i tilgift.


Af Guds nåde blev du frelst ved tro.

Gud er gaven til dig. Guds er værket i dig. Nemlig Jesu Kristi eget liv i dig. Den som har Sønnen, ved tro, har det evige liv. Den som ikke har Sønnen ved tro har heller ikke livet, men over det menneske vil Guds dom blive for evig.

Amen.
 
Panel title

© 2018 FREE

Antal besøg: 366331

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,96431398391724sekunder