JESUSLIVET - DU HAR JO FÅET DET HELE.
Du har jo fået det hele.


Du finder Bibelen gaven fra gud til dig på www.Bibelen.dkMen Gud ske tak, som giver dig sejren ved vor Herre Jesus Kristus. 1. Kor. 15:57. Joh.1:1-18.


Ser du Guds kærlighed til dig i dag?

Du har fået alt. Ved at du tror på Jesus Kristus. Guds eneste fødte Søn. Har du fået alt, hvad du trænger til denne dag. Denne er dagen som Gud Herren har skabt. Lad os med glæde og frimodighed øse levende vand af Frelserens kilder. Du har lov til at kalde dig Guds barn og du er det. Vi som er fødte på ny er ikke fødte af forgængelig sæd. Men Gud fødte os af Hans Ånd og vand. Vi har fået en evig arv. Vi er i vores ret til at hente kraft fra Herren vores vældige styrke.


(Esjas.66.10-13.) Jesus ønsker du skal glæde dig i dit hjerte. Selvom Esajas skrev til Israelitterne. Er enhver der er født på ny jo indpodet på Guds vintræ.(Joh.15). Og er Så at sige et Åndeligt Israel. Derfor må du også glæde dig over Herren din genløser i dag, som har givet dig denne nådens dag.


Men ak. Hvad fylder vi os med? Hvad læser, ser og hører vi?

Lad dig forny og fylde af Guds Ånd. Du får ikke fordi. Du beder dårligt. Når du beder, bør du takke Gud for alle Hans gode gaver og tro på. Du har fået alt med og i Jesus. Som det står i Joh. Hans egne tog ikke imod Ham. Pga. deres vantro kunne Jesus ikke gøre meget iblandt dem. Din mistroiskhed over for Guds Ord, er skyld i du ikke får alt det Gud har til hensigt at give dig.


Gud vor Far vil dig kun det bedste. Men. Tager du imod og siger Gud tak for alle ting? Jeg tror Far længes efter at vi er taknemlige og tager imod alle Hans gaver. Og gør brug der af. Det nytter jo ikke ret meget om vi har en bil stående i garagen om vi ikke gør brug af den. Du må starte din tros bil og gøre brug af Guds gaver. Det er nu i dag du har muligheden for at være Ordets gøre og ikke bare dets høre. Du aner ikke om du får en dag i morgen her på jorden. Ville det ikke være ret dumt ikke at gøre brug af de Åndelige gaver du har fået af Gud?


Du siger du vil. Så gør som du læser i Bibelen.

Det er ikke hvad og hvordan alle andre gør du skal se på. Du skal bruge de talenter Gud Fader har givet dig. Være trofast i de små opgaver. Være udholdende og ikke længere begrave dit talent ved at du undskylder dig med din magtesløshed. Sæt dig selv til side, og tillad du Jesus at få Hans retmæssige plads. Første pladsen i dit liv. Du kender udmærket godt dette ord. Søg først Guds, ikke dit, rige og Hans retfærdighed, så vil Gud give dig alt andet i tilgift. Har du mon glemt. Du fik ikke en fejheds ånd, men kraft og frimodigheds Ånd. Du har fået alt. Jesus gav dig alt da Han gik i døden for dig.


Har du glemt hvad der skete da Israel holdt op med at have øjne fast rettet mod kobberslagen? Glemmer du Jesus offer på Golgata? Det var der Jesus vandt alt tilbage til dig. Om du da stadig er i Jesu liv og tro. Så har du fællesskab med Gud og har fået alt.


Ræk i dag, lige nu, dine tros hænder frem og Jesus vil give dig alt hvad Han ser du trænger til. Tro Ham dog. Når Han siger du har fået alt. Du er udvalgt af Gud. Du har ikke valgt at Han skulle være din Far. Du kan ikke selv nå op til Himmelen for at hente Kristus og Guds rige her ned. Nej. Gud rakte dig sin Frelses hånd.


Lad Jesus være hele din glæde og lovsang denne er dagen som Gud har givet dig. Glæd dig I Herren Jesus. Igen siger jeg til dig glæd dig. Dagen er Guds gave til dig.


Det er Gud der i Jesus rakte dig sin hånd. Grib den. Og hold fast i. Du har fået alt med og i Jesus.

Amen.

 
Panel title

© 2017 FREE

Antal besøg: 325966

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-1,9423449039459sekunder