JESUSLIVET - DU HENVISES TIL.

   


     Du henvises til.


Du finder Bibelen på www.Bibelen.dk
Vi som er troende kan kun henvise dig til Jesus. Vi kan ikke tro på dine vegne. Du skal selv tage dit valg og vælge, enten at gå til Lægen eller blive hjemme og fortsat være syg.Derfor vil vi også gerne dele liv med dig. Vi har mange forskellige måder at udtrykke os på. Vi ønsker at du må blive hel, som den Guds skabning du er, ved din tro på Jesus.Ingen af os kan leve dit liv for dig. Du kan heller ikke leve andres liv. Vi har hver vort liv, vi skal leve. Mange begynder ofte at kopiere andres liv, i sær kan man opleve det inden for kirkerækkerne, hvor folk lige som forsøger at leve som andre gør. Men de ender som regel med at de står forivrede, og må give op at leve igennem andre. Og så giver de alle andre skylden for at deres liv er gået i spåner eller i stykker.Mange har glemt hvem de som kristne skal lære af, og følge efter i deres livsførelse. Vi har kun en eneste vi kan følge efter, det er Jesus. Men det koster os faktisk alt for at kunne gøre det fuldt ud. Det er en pris vi alle må betale for at komme ind i livet med Jesus. Det som er vort eget liv, vore egne meninger tæller ikke over for Gud.Nogen siger. Det er alt for hårdt. Så kan vi jo slet ikke leve længere. Hvad skal vi så være for når vi slet ikke”må” leve. Det er bare ikke sandt. Vi har fået liv og det er et helt nyt liv i overflod af Jesus.


Vi kommer til at være anderledes ved det liv vi nu lever. Ofte vil vi komme til at stå udenfor på mange områder, mange folk vil håne os, og ikke forstå hvorfor vi ikke bare gør som de nu gør. Hvorfor vi ikke bare lever livet, tager del i alt det vi nu engang har i den her verden. Når Gud nu er så nådig, kærlig, og har tilgivet alle mennesker hvorfor så ikke bare leve livet, og regne med vi alle kommer ind i Himmelen når vi dør, siges der.


Det er nettop derfor vi har brug for at komme til Lægen Jesus. Fordi. Det liv, vi ellers uden Lægens behandling, ville leve ville være et ,rent ud sagt, et sygt liv. Vi bliver syge i sindet og kroppen om vi bare levede som vi selv ville. Syndens liv er altså død og evig adskillelse fra Jesus og Gud, og det er i al evighed.


Derfor er det livsnødvendigt vi hele tiden følger Lægens anvisninger. Vi har nemlig alle sammen en livsfarlig sygdom i os, syndens livsstilssygdom. Vi vil aller helst leve for os selv, og bare leve livet, og så håbe på Gud alligevel tager os til nåde, så vi lander i Himmelen til sidst. Men sådan leger Gud ikke.


Han siger. Vil vi til himmelen, er det kun en eneste vej det er gennem Jesus Guds Søn.


Jesus siger bla. kom og følg Mig, så vil Jeg Jesus, gøre jer til menneskefiskere. Den eneste grund til vi troende kristne er på jorden, er for at tjene Gud i Jesus og fiske mennesker. Der i ligger vor hoved mening med livet på jorden. Vi er skabt til at betjene vor næste på mange forskellige måder. Ingen af os kristne lever uden mening på jorden, alle har vi noget at leve for, noget vi er sat til at gøre.


Mange siger, de synes livet er så meningsløst, hvorfor skal vi være her på jorden, når vi har det så hårdt og lider så meget. Ja men, om alle de der tror på Jesus bare sådan blev taget ud af verden og hentet Hjem til Himmelen, lige så snart de kom til tro på Jesus, ville der jo ikke være nogen til at henvise til Lægen Jesus.


Derfor henviser jeg dig også lige nu til Lægen Jesus. Jesus Kristus er din vej, du kommer aldrig uden om Ham. Om du fravælger Ham nu vil du møde Ham som din dommer når du dør, og kommer for domstolen, der hvor hele dit liv vil blive gennemgået og du vil da blive dømt ud fra det du valgte at gøre og tro her på jorden.


Men om du har været hos Lægen Jesus og følger Hans behandlings vejledning har du fred med Gud og kommer ikke til doms med dit liv, da er du skjult i kraft af Jesu offer blod på korset, og alle dine synder tilregnes dig slet ikke, da vil du kun få din løn udbetalt, og ikke din doms løn for dine synder, som for øvrigt er evig fortabelse.


Bestem selv hvad du vil, gå til Lægen eller blive hjemme og fortsat være bundet af dine synders sygdom?


Kom til Golgata du trætte sjæl. Her har Jesus alle ting gjort vel. Det var jo på Golgata Han dine synder bar. Ved Hans blod du fuld forløsning har.

Amen.

 
 
Panel title

© 2018 FREE

Antal besøg: 362811

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,55576515197754sekunder