JESUSLIVET - DU KAN BEDRAGES
   


D. L. Moody. 1972Jeg var 20.år, da jeg første gang hørte en prædiken om genfødelse. Jeg havde altid fået at vide, at jeg skulle være god, men man kan lige så godt sige til en neger, at han skal være hvid, som at sige, at han skal være god uden at fortælle ham, hvordan han skal blive det. Du kan sige til en slave, at han er fri, men det vil ikke gøre ham fri. Jesus nøjes ikke med at sige, at vi er frie. Han gør os frie.
Af naturen er vi onde, men det er forbavsende, hvor nemt Djævelen/Luzifar kan forblinde os og få os til at tro, at vi er gode. Vi er alle af naturen onde, ALLE!
Det første menneske der blev født af en kvinde, var morder. Synden kom fuldt voksen ind i verden, og hele slægten har været ond lige siden.

Mennesket er af naturen ondt.


Hør den beskrivelse, som Jesus Kristus selv giver af det menneskelige hjerte: Fra hjertet udgår der onde tanker, mord, ægteskabsbrud/skilsmisser, utugt, tyverier, falske vidnesbyrd, bespottelser. Det er den slags ting, som gør mennesket urent. Matt. 15:19—20.
Nu vil jeg gerne spørge dig: Hvordan Kan kilden blive ren, når selve udspringet er urent? Kan man drikke både frisk, rent vand og bitter urent vand af samme kilde? Det er ikke pynt på det gamle, der behov for. Men at træet hugges om og der sættes en ny podekvist ind. Der må ske en fuldstændig forandring. Dit hjertes/sinds udspring må forvandles så der kommer rent levende vand ud.
Hellige dem ved sandheden! dit ord er sandhed. Johs. 17:17.
En ny skabning.Jeg har hørt så meget om reform, kultur og uddannelse, at jeg er træt af det alt sammen. Det, vi behøver, er genfødelse ved Guds kraft.I Indien anses svanen for at vare en hellig fugl. I en legende fortælles det, at er, gammel trane en da, var nede på stranden og ledte efter snegle. Da kom der en stor, hvid svane. Tranen strakte sin meget lange hals og spurgte svanen: »Hvor kommer du fra?«
Svanen svarede: »Fra Himlen.«»Himlen«, sagde tranen, »jeg har aldrig hørt om det sted. Er det langt borte?«
"Ah ja.«»Er det et godt land?«ȁh ja.»Er det bedre end dette?«»Ah, det er langt bedre, og svanen fortsatte med at beskrive Himlen, dens søer og floder, dens kilder og klima.
Den gamle trane stod og lyttede, og da svanen sluttede, spurgte den: »Har de nogen snegle der?
Svanen rettede sig op og sagde: »Intet urent! De vil ikke have dem i Himlen.
»Godt, sagde tranen, »så kan du have din Himmel. Jeg ønsker den ikke. Jeg ønsker snegle.Ser du den vældige sandhed, der er skjult i den legende? Jeg er overbevist om, at et menneske må være født ovenfra for at ønske at komme i Himlen. Forestil dig lige at, et uigenfødt menneske, anbragt i skyggen af livets træ. Det ville være et helvede for det menneske. Forestil dig at, det kødelige, det naturlige menneske færdes på Himmelens guldgader, det ville være helvede for det.
Et alvorligt udsagn.

Hvor alvorlige er ikke ordene i Johs. 3:3: Ingen kan se Guds rige, hvis han ikke bliver født på ny, lang mindre da arve det. Hvis det er sandt, er det alvorligt og du og jeg har ikke råd til at lade as bedrage. Lad os stille os selv følgende spørgsmål: Er jeg virkelig blevet født af Ånd?
Da jeg blev født af min mor, modtog jeg min natur og også mit liv fra hende; men i Boston, 17.år senere, blev Jeg født ovenfra; jeg modtog liv fra Gud et nyt liv, forskelligt fra og adskilt fra det naturlige liv. Jeg fik et liv, som er lige så evigt som Guds liv; et liv uden ende, et evigt liv. Hvordan fik jeg det? Ved at omvendt mig og modtage Kristus som min Frelser, og ved at modtage Guds Ord i mit hjerte. Det Ord som Jeg Jesus, har talt til jer er ånd og liv. Joh. 6.63. Der er liv i Jesu Ord. Du må tage Guds Ord ind i dit hjerte/sind, i det er spiren, i det er livet.
Hvis jeg sår en skæppe grus, vil jeg så få mere grus? Nej! Men hvis jeg så en skæppe korn i rette tid, og himlens dug, regnen, solen kommer over landet, vil der af disse korns død komme nyt liv. De ord som jeg har talt til jer, er ånd og liv.. Et andet sted i Bibelen taler Guds Ord om, den rene uforgængelige sæd, som netop er Guds Ord.
Oh, du menneske, du kan blive bedraget på 10.000 måder, men lad dig ikke bedrage dette ene. Vær sikker overbevist, HelligÅnden, at du er født ovenfra. At du er født på ny, at du er født af Gud, at du har evigt liv, der kommer fra Gud, forskelligt, adskilt fra det naturlige liv. Et nyt liv = en hel ny skabning, født af Gud. Har du ikke denne faste overbevisning, må du omvende dig og tage imod Jesus Kristus som din Frelser.
Fordi. Således elskede Gud verden, at Han gav sin Søn, den eneste fødte, for at enhver der tror på Ham, ikke skal fortabes, men have evigt liv. Joh 3. 16.
Når du er født på ny skal du vide det her, som Jesus siger til dig. Ikke alene for disse beder Jeg, men også for dem, som ved deres ord er kommet til tro på Mig Jesus, at de må være e´t, ligesom du Far! I mig og Jeg i dig, at de også må være e´t i Os,så verden må tro at Du har sendt Mig. Joh. 17. 20-21.


 
Panel title

© 2018 FREE

Antal besøg: 358577

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,35977411270142sekunder