JESUSLIVET - DU SKAL IKEK FRYGTE.

Du skal ikke frygte


FRYGT ikke, jeg kalder dig ved Navn, du er min." Es. 43, 1.


Du finder Bibelen på www.Bibelen.dk


Fra år. 1941


Vi skal tænke stort om Frelseren. I den store stund, da vi mødte Jesus var det som det rislende Vand og med det skabende Ord, da sagde han til mig: Du er min. Det kan jeg klynge mig til i hele mit liv: han har givet mig sit løfte og sin velsignelse, han har tændt sit evige liv i mit hjerte. Han kaldte mig ved navn, da han knyttede sit eget tilsagn til: Du er min. skal jeg end blive firs år eller mere, står det ved magt, Fordi det er gud der selv har mig det sagt. Og det rækker ind igennem Døds skyggens dal, ind i Guds Himmel.


Jeg er hans, for Tid og Evighed, hvis jeg vil blive på hans Vej. Også når det gør ondt, vil jeg betragte alt som sundt. Og nu lader jeg Ordet tale til dig i Dag. Jeg regner med at du har en personlig tro, har taget imod Guds gave, så du nu er en blomst i Herrens have. Derfor kan jeg forsikre dig om, at det gælder for dig: Du er hans! Selvom anfægtelser stormer ind imod dig og prøver at rokke dig ud af Guds tryghed, og du møder modløshed, kan du holde det fast: jeg er Guds barn. Ikke på grund af dine fortræffeligheder, men på grund af hans udvælgelse og Frelses vilje. Frygt ikke! Du er hans!


Det kan storme i en Menneskesjæl. Der kan komme tvivl, så det mørkner om en, og Glæden kan flygte fra vore veje, fordi Synd og verdslighed får magt over os og jagene kommer. Nu er det ude med dig! Du når aldrig i havn! "Du har svigtet din Konge og slipper aldrig gennem Porten til hans Paradis. Hvad skal vi gøre, når det mørkner om en på denne måde? Læse og tro på Esajas.43.: »Frygt ikke, jeg kaldte dig ved navn, du er min.« Der går altid en vej tilbage for den, som kan græde over sit liv og finde tilbage: Den, som vender tilbage, vil få at høre det frydefulde: Du er min på trods af alt, evigt min.


Guds værk er vi i Jesus Kristus. Så du det. Vi er ikke hverken vore omstændigheders værk eller vort eget. Vi er guds evige skabninger. Hans værk skabte i Jesus Kristus er vi.

Amen

 
Panel title

© 2018 FREE

Antal besøg: 363362

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,50661706924438sekunder