JESUSLIVET - DU VED DET JO NOK.Du ved det jo nok.


Matt 12,37


Du finder bibelen på www.Bibelen.dkPå dine ord skal du frikendes, og på dine ord skal du fordømmes. Med hjertet bekender man med sin mund, hvad man tror på. Dvs. man kan høre på et menneske hvad det indeholder bare ved at lytte på hvad de siger.


Jesus siger også, om vi ikke fornægter Ham overfor mennesker vil Han også fornægte os over for Faderen.


Stiller Gud da krav til os?

Ja, en Far stiller da altid krav til sine børn, hvor svært kan det være? Hvordan skal en Far opdrage sine børn om ikke han stiller krav? Han gør det ikke for at ødelægge os, eller for at give os dårlige nerver over alt det vi ikke kan leve op til i os selv. Gud er og bliver kærlighed, det skal det ikke herske nogen tvivl om. Men Han bliver da nødt til ind i mellem at fortælle os, ” hvor skabet skal stå” ellers ville vi da alle være som forvildede får uden nogen hyrde.


Men, vi skal huske på det kan godt være det du får besked på at gøre ikke er helt det samme som din nabo. Ingen kan sige til andre. Du skal gøre som jeg gør. Enhver får ved HelligÅnden besked på hvad den enkelte skal gøre. Ingen kan sige du går fortabt om du ikke er som jeg er. Vi er vidt forskellige mennesker og får opdragelsen forskelligt, og dog har vi samme Herre. Jeg mener. Hverken jeg eller du har ret til at sætte os op som dommer overfor andre mennesker. Vi skal vejlede i Ånd og Sandhed og ikke fordømme og anklage hinden ved at slå hinanden i hovedet med Bibelen, som nogen har for vane.


Der står for øvrigt videre her i Mika 6.8. Du har fået at vide... hvad Herren kræver af dig: Du skal handle retfærdigt, vise trofast kærlighed og årvågent vandre med din Gud.


Du har fået at vide, hvad du skal tjene Gud med! Her, tror jeg, vi skal husk på vort første kald. Man kan så nemt mene, man skal noget andet eller mere end det man blev sat til i sit aller første kald. Man kan meget nemt mene, jeg kan gøre det som den og den gør lige så godt, eller jeg kan gøre det bedre. Og når man så tænker efter er det i bund og grund ens egen misundelse der gør at man vil noget andet end ens første kald.


Mange er så utilfreds med deres kald, og de sukker og klager dagen lang over deres arbejde for Herre. Enten, mener de, opgaven er alt for stor eller også mener de, at de er sat til at gøre noget helt andet.


Husk på hvordan det gik israelitterne, da de konstant knurrede og var utilfredse.


Du har fået at vide... hvad Herren kræver af dig: Du skal handle retfærdigt, vise trofast kærlighed og årvågent vandre med din Gud.


Du skal være Gud tro ved din tro på Jesus og gerning i Ham. Hebræerne 11. 1-3. Nu er tro forsikringen om ting man havde håbet på, overbevisning om ting, der ikke er set. For ved det folk i gamle modtaget deres ros. Ved tro forstår vi, at universet blev skabt af Guds ord, så det, der ses ikke var lavet af ting, der er synlige.


Troen kommer af det der høres, det der høres kommer i kraft af Guds Ord. Om du har et øre, så hør og lær hvad Hellig Ånden siger til dig i dag.


Det er ikke nok at vide og tro på det man ved. Troen skal være et aktivt liv i gerning, ved at man går ud og gør det man hører. Altså omsætter Guds Ord i ens liv. Og det er ikke din egen gerning der gør det, det er Guds gave, ikke et resultat af værker, således kan ingen kan prale.


Om du tror, du selv har gjort dig fortjent til Guds nådes frelse, tager du helt fejl. Der er muligt, du har studeret Bibelen, og mener at have vældig stor forstand på hvad Ordet siger og er i stand til at slynge om dig med skriftsteder. Men, om du ikke er født på ny af Gud selv og Har Jesu Kristi Ånd i dig, nytter alle dine ord intet. Du kan ikke selv nå op til Gud Herren i Jesus og selv hente Ham her ned. Af Guds nåde er du det du er.


Galaterne 5. 19-21. Kødets begæringer er indlysende: seksuel umoral, urenhed, sanselighed, afgudsdyrkelse, Trolddom, fjendskab, ufred, jalousi, anfald af vrede, rivalisering, Uenigheder, spaltning, misundelse, drukkenskab, orgier, og ting som disse. Jeg advarer dig, som jeg advaret dig før, at de, der gør sådanne ting ikke vil arve Guds rige.


Kan du i egen kraft lade være med disse Ting? Nej, du må tillade Jesus tage sig af disse ting i dit liv, om du ligger under for nogle af disse. Og derefter kan du være barmhjertig mod andre. Du kan ikke tage splinten ud af andres øjne om du selv har en bjælke siddende i dit eget øje, så er du jo blind.

 
Panel title

© 2018 FREE

Antal besøg: 362730

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,61203503608704sekunder