JESUSLIVET - DYREBARE TRO.

Dyrebare tro


Du finder Bibelen på www.Bibelen.dk2.Peter 1 :1-4.v1

Fra Simon Peter, Jesu Kristi tjener og apostel.

Til dem, der ved vor Guds og frelsers, Jesu Kristi, retfærdighed har fået den samme dyrebare tro som vi. Nåde og fred være med jer i stadig rigere mål i erkendelsen af Gud og Jesus, vor Herre! Alt, hvad der behøves til liv og gudsfrygt, har hans guddommelige kraft skænket os gennem erkendelsen af ham, der kaldte os med sin herlighed og styrke; og dermed har han også skænket os sine store, dyrebare løfter, så I ved dem kan slippe fri af forkrænkeligheden i denne verden med dens begær og få del i guddommelig natur.


Sulte og tørstig.

Vi møder sultne og tørstige mennesker, der længes efter en dybere velsignelse fra Gud og et mere intimt fællesskab med Ham. Måske er det dig? Du går trofast til møder (i kirke), men alligevel synes du ikke at forstå, hvordan du skal tilegne dig det, Herren Jesus har til dig, derfor er du stadig utilfredsstillet i dit åndelige liv eller indre. Du ligesom søger efter et eller andet, du savner, uden du ved hvad det er du savner og søger efter.


Hør her.

Har du prøvet at se ind i et lys. Når du ser længe nok ind i lyset, føles det nærmest som om du er et med lyset. Sådan er det også med guds levende ord. Se ind i ordet som er lyset og du vil blive et med det. Lad Ordet leve i dine tanker og sind. Du som tror på Jesus har fået en masse. Du har fået Helligånden og Han er Jesus selv som vil lyse for dig, Han vil ved sin Ånd oplyse et hvert hjerte/sind med nådens lys så du ser i tro alt det du ikke synes at kunne se nu. Stol du på Gud og tillad Hans lys oplyse dig. Troen kommer af det der høres og det der kommer kommer i kraft af Jesu Kristi ord. Tænk på Ordet Gud blev kød og tog bolig iblandt os, sådan er det med Jesus. Han tager gerne bolig lige der hvor du er. Luk du nu kun Guds solskin ind og tro du på Evangeliet så skal du få alt det du længes efter.


Se her hvad Peter siger til dig.

I ovenstående vers taler Peter i det første vers om den dyrebare tro, som de kristne enten har eller kan få i eje, i vers 4 taler han om de største og dyrebareste løfter, hvorved vi kan få del i Guddommelig natur, når vi undflyr fordærvelsen i verden. Peter er enig med Paulus når Paulus siger. Vi skal leve i Ånden og ikke i vort køds natur så vi ikke gør hvad vort begær vil men hvad Jesu ved HelligÅnden vil. Peter holder meget af ordet dyrebar vi finder det 7- 8 gange i hans breve, og når disse to dyrebare ting forenes, den dyrebare tro og de dyrebare løfter, da vil der ske store ting! Da vil du som ikke rigtig kan se Guds rige og Hans retfærdighed se Hans rige og kunne leve i Hans Søns liv. Gud er den samme i dag som altid. Han vil gerne åbne dine blinde øjne så du ser hvad du allerede har fået lod og del i af Herren Jesus ved HelligÅnden. Han ønsker at åben bare sig selv og det liv Han har til dig gennem sine levende ord vil det ske. Alt er muligt for dig om du tror på Jesu ord og de ord Hans tjenere giver dig gennem Bibelens Ord.


En Guds mand har sagt:

En stærk tro på Ordet og vedholdende bøn kan opnå et hvilket som helst resultat!


Vi har i Bibelen mindst 30.000. Løfter, foruden alt det andet gode, vi finder i denne dyrebare bog. Hvilken rigdom! Hvor kunne vi dog blive velhavende, åndelig talt, om vi kunne tilegne os blot nogle af disse løfter. Og det kan vi kraft af HelligÅndens gavmildhed overfor os. Gud giver os gerne uden at fordømme eller bebrejde os. Han er er giveren vi er modtagerne. Alle gode gaver kommer ovenfra og ned. Alt godt, lys, liv, fred og glæde i HelligÅnden kommer fra Gud. Det er muligt for dig at få det hele. Gud giver ikke kun en halv frelse eller pakke, nej Han giver dig hele pakken. Det er op til dig at pakke den ud, men det er ikke nok at du ser på alt det pakken indeholder, du skal selv tage de forskellige gaver i brug, alt sammen under Guds brugervejledning oplyst dig ved HelligÅnden, ellers ender det hurtig med det hel kun er døde ord som noget der kun og burde være sådan men bare ikke er sådan for og i dit liv. Jesus Kristus er dit levende guds ord som skaber det Ordet nævner.


En pengeseddel er jo ikke noget værd i sig selv. Men, den er et løfte om noget. Den giver dig retten til den sum der står på den den. Det er banken eller finans verden der bestemmer værdien af sedlen. Men hvis banken nu lige pludselig sagde nej, den pengeseddel du har er ikke gyldig, den er falsk og har ikke nogen værdi, der er ikke nogen kapital bag den. Måske sige banken, den er for gammel og udgået, derfor kan du ikke bruge din pengeseddel længere. Sådan er det sig ikke med Guds løfter. De har allesammen fuld kapital bag sig. De har alle deres ja og amen i Kristus.


Jesus Kristus har sat sit eget blodstempel på alle Guds løfter, og står inde for et hvert Ord der udtalt af Gud. Også for dig står Jesus Kristus inde for. Han vil overholde sine løfter til dig og mætte dig helt, så du ikke går og tørster og sulter i længsel efter alt det du har læst og hørt om, hvad angår Guds livet og Hans rige.


Guds løfter holder hvad end jeg mister. Hvad end der brister. Guds løfter står fast.

 
Panel title

© 2018 FREE

Antal besøg: 362705

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,34876894950867sekunder