JESUSLIVET - EFEKTIVE STRIDSVÅBEN..

Effektive våben.


Du finder Bibelen på www.Bibelen.dk


2.Kor. 10,4: ”Vore stridsvåben er nemlig ikke verdslige, men mægtige for Gud”.


Jan Lund Nissen 2011.


Så du teksten, tror du det?

Noget om stridsvåben. Våben der ikke er verdslige, men mægtige for Gud. Vi skal ikke tage os selv i forsvar, men lade Gud Herren stride for os, ved at vi hviler i tro på at, Jesus tager sig af vore sager. Verdens folket, skændes, strides om alt muligt, ind i mellem går det så galt så de ligefrem slår hinanden ihjel. Sådanne våben skal vi slet ikke bruge, vi skal i stedet for bruge Guds våben. Vi kan så nemt slå andre ihjel og dræbe med vore ord. Det samme våben Guds Ord, kan vi bruge når vi selv er under fjendtlig angreb. Vi kan altid slå de fjendske tanker på flugt med troens Ord. Men, fjenden flygter ikke om vi ikke selv tror på Guds Ord. Så du det er troens ord vi skal slå fjenden med? Ordet virker kun om vi selv tror på det vi bekender. Og med munden bekender man det man tror på. Ja, hvad hjertet er fyldt af løber munden og livet helt af sig selv over med. Vi kan også bruge Guds ord overfor en der behøver trøst. Trøst, ja trøst alle du møde på din vej med Guds ord. Med det ord du selv lever i og tror på. Ja, vi kan gøre brug af Ordet hele tiden også i vore tanker ved at vi grunder over det dag og nat. Fra vore tanker udspringer vort liv. Det vi tænker er vi, det vi tænker gør vi.


Vi taber kampen om vi ikke lever i tro på Guds Ord. Derfor. Brug Ordets sværd, vejledt der i af HelligÅnden. Når jeg siger, taber kampen. Er det ikke fordi, jeg mener vi selv skal vinde over Satan og synden nej, det har Jesus gjort på korset. Men, om vi ikke fylder os med Ordet, så vi helt automatisk tænker som Ordet siger, begynder vi at få tanker som ikke er Guds mening vi skal have, og de tanker kan sætte sig fast i vore sind og binde os i vort inderste, så vi ikke er de fri nye skabninger i Gud, som Jesus frikøbte med Sit blod.


Det du spiser bliver du.

Om du spiser Guds Ord vil du selv blive som Ordet, der smitter af på dine omgivelser, og du vil stå sejrende over alle dine fjender. Jesus siger, om du vil leve og ikke dø, æde Hans kød, drikke Hans blod. Hvor er Jesus henne i Ordet. Æd og drik rigeligt i tro af Guds ord og da vil du erfare at det Gud i Ordet siger er dit virkelige liv og ikke kun en teori, om noget der kunne være eller måske engang var. Kan du ikke selv æde Guds Ord. Evt. læse, så få andre til at dele Ordet med dig. Det er ikke nogen skam i at bede andre kristne om at servere Ordet for dig, vi er hinandens tjenere og tjenerinder. Det er muligt du ikke synes Ordet siger dig så meget, du kan evt. ikke huske det du læser, men her må du ikke bare give op. Bliv ved med at høre igen og igen. Jeg personligt har gjort det. Jeg har simpelthen læst kapitler ind på min pc. Så hører og hører jeg dem igen og ingen. Jeg kan nemlig heller ikke huske det jeg læser lige godt altid. Det samme gælder når jeg læser en eller anden artikel. Så læser jeg den mange gange ind på pceren og har den så liggende enten til eget forbrug eller til andres opbyggelse. Man kan jo altid spilel det for sine venner eller evt. Give det videre til en som lige mangler det. Jeg bruger også meget det at, jeg skriver notater. Jeg har små Kina-bøger og der gemmer jeg mine egne tanker og de ord jeg hører. Jeg kalder dem for privat. Mulighederne er mange om du vil gemme Guds Ord. Brug dine talenter mens du kan.


Lad være med at beholde det du læser og hører for dig selv. Del Jesus med din næste. Du kan jo altid bruge et manakorn, et lille stykke fra en andagtsbog, eller andet du lige har hørt eller læst. Brug dog dine muligheder. Skam dig ikke over at du også må sige, når folk spørger. Det ved jeg ikke noget om, du kan heller ikke vide alt, så kan du evt. henvise til en du ved har lys over spørgsmålet. Det er en del af kampen at få leveret Evangeliet til frelse, opbyggelse, tut, formaning alt sammen i kærlighed uden at fordømme og anklage sin næste. Når du deler med andre finder du hurtig ud af hvor meget du selv tror, du bliver mere anegasret i din næste, du begynder at tænke på din næste, du begynder at bede for din næste. Lev for og med Jesus det er dit liv og ikke alt det andet du evt lever for og i.


Glem ikke lovsangen til Gud.

Spil gerne kristen sang for din næste. I stedet for at høre almindelige verdslige sange og musik, så sørg for at det er kristen musik med et indhold du spiller og fylder dit hus med. Du kender nok det at man kan have en melodi summende i sit hoved, og den vil bare ikke slippe en sådan er det også med Evangelisk sang de bider sig fast og vil dukke op igen og igen og være med til at fastholde os i troen og glæden. Glem heller ikke de kristne cd'er dvd'er i stedet for at se film i tv sammenmed dine venner så sæt dog en kristen film på eller en kristen cd.


Du har mange stridsvåben liggende i mange former som ligger og ruster op om de ikke bliver brugt flittigt. Prøv lige at se dig lidt omkring i dit hjem. Se lige efter hvad har du som du kan dele med din næste. Hvilke ting kan du bruge i din Guds tjeneste til at bekæmpe fjenden med. Vær snu som en slange brug list for at få Guds Ord puttet ned i folks hjerter/sind.


2.Kor. 10,4: ”Vore stridsvåben er nemlig ikke verdslige, men mægtige for Gud”.

Amen

 
Panel title

© 2018 FREE

Antal besøg: 362222

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,49711298942566sekunder