JESUSLIVET - ELSKE GUD HELHJERTET..

Elske Gud af hele sit sind.


Du finder Bibelen på www.Bibelen.dkJesus sagde: »Du skal elske Herren ret: Ja, jeg ved, det er min chance, til at få evigt liv. Om Jeg ikke elsker Herren af hele hjerte er jeg på vej til at gå til Helvede. Men jeg har ikke muligheden for det. Lige som jeg mener at have Gud i mit hjerte, og tror er det som om det fordamper, som var det en slags tåge dis. Kan kun sukke. Herre vær mig arme synder nådig. Hjælp mig. Jeg vil men kan ikke. Uanset hvordan vi føler os tilpas og, mener, vi tror tingene er kommer vi ikke uden om Guds Ord, som er vores lov og det vi skal underordne os under.


Jesus sagde: »Du skal elske Herren din Gud af hele dit hjerte, af hele din sjæl og af hele dit sind.« Matt. 22:37. Hvad betyder det at elske Gud af hele vort sind? Det betyder, at vi ved at disciplinere vort tankeliv har forankret vore tanker i det hellige og vendt dem helt bort fra det vanhellige. Som præst, hvis gerning har krævet et omfattende rejseliv, har jeg af og til fundet mig selv i situationer, hvor det ikke alene var muligt, men endog ganske let at gå på kompromis med min kristne standard i min omgang med andre mennesker. Når en lurende stemme har foreslået: »Her er din chance, her har du en gunstig lejlighed, har jeg inderst inde svaret: »Ja, jeg ved, det er min chance, til at gå til Helvede. Men jeg har ikke i sinde at gå til Helvede, hverken her på jorden på grund af en dårlig samvittighed, et brudt hjem og en ødelagt tjeneste eller siden hen med evig adskillelse fra Gud.« Hvis Emerson har ret, når han siger: »Enhver gerning har sit udspring i en tanke,« kan man kun holde urenhed borte fra sit liv ved at holde urenhed borte fra sine tanker. Lad Kristus tage vore tanker såvel som vort hjerte til fange, da vil Han væve dejlige mønstre ind i vor daglige tankeverden, så der skabes en indre skønhed, og fra vore hænder og fødder vil der flyde nåde og barmhjertighed, fordi kilden til dette findes dybt i vort tankeliv.


Det står også at vi skal lade Kristi Ord bog i rigt mål iblandt os.

Tænk på. Hvad hjertet er fyldt med løber munden over med. Fra tankerne går ordene ned i vore hjerter og gør sin virkning i vore sind.

Amen.

 
Panel title

© 2018 FREE

Antal besøg: 358446

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,36939191818237sekunder