JESUSLIVET - EN FORKERT HIMMELSTIGE..

En forkert Himmelstige.


Du finder Bibelen på www.Bibelen.dkJesus siger. Den der ikke går ind i fårefolden, men stiger over et andet sted han er tyv og røver. Johs. 10:1.


I en australsk avis kunne man en dag læse om en ældre dame, som i løbet af de sidste ti år havde samlet over 300.000 flasker samt masser af gamle aviser' og klude. Alt dette havde indbragt hende ca. 28.000 kr. som hun havde givet til velgørende formål. Til avisen havde hun blandt andet sagt: Nu kan jeg godt tillade mig at hvile lidt, for nu regner jeg med, at jeg har bygget mig en stige til Himmelen. Stakkels godhjertede, men bedragne kvinde, som forsøgte at nå Himmelen ved hjælp af gode gerninger. Jesus har jo selv sagt, at ingen kommer til Faderen uden ved Ham. Johs. 14:6, og derfor er selv vore bedste gerninger utilstrækkelige.


Vore gode gerningers stige vil aldrig nå op til Himmelen, dertil når vi kun ved at tage imod Jesus som vor personlige Frelser. Jesus er døren, og forsøger vi at stige over et andet sted, ved at nå Himmelen på anden måde, vil vi, uanset velgørenhed eller andre gode gerninger, gå fortabt sammen med tyve og røvere. Hvorfor kan vi ikke nå Himmelen ved hjælp af gode gerninger?


Bibelen giver os svaret: Af nåden er I frelst ved tro; det skyldes ikke jer selv, Guds er gaven; det skyldes ikke gerninger, så nogen kan rose

sig. Ef. 2:8-9. Vil du til Himmelen, bliver det ikke ved hjælp af gode gerninger; det bliver på Guds betingelser alene. Der er kun en Gud, og kun en mellemmand imellem Gud og mennesker: mennesket Kristus Jesus. 1. Tim.-2:5. Så meget elskede Gud verden, at Han gav sin Søn den eneste fødte, for at enhver; som tror på Ham, ikke skal fortabes, men have evigt liv. Johs. 3:16. Gud gav sin egen Søn for at frelse dig. Vil du tage imod denne frelse i dag? Hvorfor siger du stadig nej? Jesus elsker dig og venter på dig som du er. Hvad mere forlanger du?

 
Panel title

© 2018 FREE

Antal besøg: 358797

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,34955215454102sekunder