JESUSLIVET - EN HELT NY.En hel ny


Du finder Bibelen på www.Bibelen.dk
Jesus Kristus har gjort mig hel ny indvendig. Det er så dybt at jeg ikke altid selv kan se helt der ind. Men jeg ved jeg er det.


Det ydre forgår, forgår som var det græs der står i dag i morgen er det borte. Kroppen slides for hver dag det går, men den indre nye skabning fornyes hver dag hele tiden. Derfor kan jeg også bekræfte, selvom mit ydre forgår fornyes mit indre dog dag for dag. Det er ikke noget jeg selv kan gøre hverken til eller fra ved eller gøre noget for det sker. Det er Gud, der ved sin hel lige Ånd gør hele sit eget værk færdigt. Derfor kan kristne godt være meget svage og alligevel vidne, bede for andre og være glade på trods af deres ydre situation. For min del virker det som det er en anden der lever inde i mig, en, jeg ved det det er Jesus, som andre ikke altid kan se fordi, de ser på mit ydre og min livssituation. Men Gud er mægtig til at åbne de blindes øjne. Hel vil sige. Total. Fuldkommen og perfekt. Det kan ikke gøres mere fuldendt end fuldstændig Frelst og for løst i kraft af Jesu blod. I Guds øjne (min Far) er jeg fuldkommen skabt, som en helt fuldstændigt perfekt uden lyde og plet ny skabning.


Synes du jeg praler? Så har du helt ret. Jeg praler med hvad Gud Herren har gjort mig til i Jesus Kristus. Jeg roser mig totalt uden hæmninger i Herren min Gud. Herrens værk er perfekt. Selv glad? Nej jublende glad i Herren Jesus, og jeg er mere en stolt af at tilhøre Ham, og ikke hverken mig selv eller andre mennesker. Jeg er med i Guds billede. I Hans hænder er jeg tegnet længe før verden blev tegnet og til. Jeg er dyrebar for Jesus jeg har værd Han elsker mig, han omslutter mig, jeg er Hans barn, Hans søn er jeg. Og Jeg vil ære min Far ved at fortælle dig hvor stolt jeg er af min Far. Jeg er sat med Kristus i det Himmelske. Jeg er medarving til Guds rige. Jeg er indpodet på Jesu vintræ af Min egen skaber og Far. Hans værk er jeg. Jeg er med i Jesu menigheds legeme på jorden. Jeg indsat i Hans fuldkommende rige både på jorden og i Himmelen.


Jeg har fået en evig Frelses gave fra min Far min Gud. ZoZo total frelst og løst i Kristus fra alt. Det på trods mine tanker ind i mellem forsøger at bilde mig noget andet ind,, så kan de heller ikke lave om på Guds vilje med mig og det jeg er i Jesus Kristus. Alt sammen fordi. Jeg er en forhenværende synder. En synder der mødte en korsfæstet mand hvis smerte jeg var skyld i. Det er fuldbragt har Gud sagt.


Af Guds kærligheds nåde er jeg benådet og er gået over fra døden til livet, til livet i Guds søn. På Ham og Ham alene stoler jeg. Han er den der bærer mig og jeg har aldrig fortrudt mit valg. Jeg er frifundet fri fra verdens dom, nu venter mig kun min belønning. Min krone mig venter når Jesus mig henter. Træt af livet? Nej. Jeg glæder mig bare til at få lov at forlade alt det her i denne her verden som ikke er mit og Guds og komme hjem og blive iklædt mit nye legeme som er helt og uden forgængelighed. Jeg er frikøbt på forhånd pga. Jesu blod har jeg nu frimodighed til at gå lige ind. Lige ind for Min elskede Faders trone, der hvor jeg har mit rette hjem.


Du får ikke en hel masse skriftsteder i dette vidnesbyrd fordi. Min tro er ikke bare teori som skal bevises ved at fylde op med vers fra Bibelen. En ond og utro slægt kræver hele tiden alt bevist i stedet for at tro på det der bliver sagt. Ikke fordi jeg ikke vil have med bibelen at gøre og sammensætter min egen personlige Gud. Nej og atter nej. Guds Ord er også mit lys så jeg ikke farer vild. Så længe vi kan og har forstanden der til skal vi fylde os med bibelens ord så vore egne tanker dør og ikke kommer på tværs af Guds vilje og hans liv i Kristus.


Af Guds nådes barmhjertighed er jeg det jeg er. Nok kan mit kød, det ydre, spille op og det kan se ud som om Gud ikke er med. Men, mine svagheder tog Jesus med Sig i Sin grav og fordi Han opstod skal jeg også opstå på helt samme måde. Min Jesus lever derfor lever jeg også. Det liv jeg nu lever. Lever jeg i troen på Guds Søn. Guds Søn som gav mig alt. Han gav mit livet tilbage som Satan havde stjålet fra mig og det er evigt liv.


Jesus Kristus er min garant, min adgangs bilet til Himmelen. Og det er nåde over nåde. Selvom meget for mig stadig er en gåde. Derfor er jeg også et med alle andre som har samme Herre og er født af samme Far. Jeg kan faktisk gå lige hen til mine søskende i Herren, også selvom jeg aldrig har set dem før, og så har jeg det bare som om vi har kendt hinanden altid. Det er fordi vi er sammenknyttet i Jesus og Hans Ånd driver os sammen. Jesus er i sandhed hovedet for hele Hans menighed og det er uanset navnet på den bygning man så lige kommer sammen til møder og Gudstjenester i. Ja, jeg har prøvet at tro på Jesus. Og jeg har erfaret. Han er en virkelighed. Han er Gud selv som Bibelen siger. Hans værk er jeg skabt i Guds billede. Halleluja. Jeg er Guds barn og Han er min Far. Alt sammen pga. Jesu ubeskrivelige kærlighed.


I er et Helligt folk. Et Kongeligt præsteskab. Guds ejendomsfolk. Fordi. I skal forkynde Hans Guddommelige kraft, om Ham som kaldte jer fra mørket til Sit vidunderlige lys. (1Peter.2.9.).


Sådan er mit liv i og med Jesus. Har du det også på samme måde?

 
Panel title

© 2018 FREE

Antal besøg: 366398

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,84876084327698sekunder