JESUSLIVET - ENHVER, OGSÅ DIG!Enhver også dig.


Du finder Bibelen på www.Bibelen.dkPaulus siger til dig og mig i. Rom 1.16. Jeg, skammer mig ikke ved Evangeliet. Det er en Guds kraft til frelse for enhver der tror. For jøder først og så for Grækere. Rom.1.17 I Evangeliet synlig gøres retfærdigheden fra Gud. Af tro til tro. Den retfærdige skal leve af tro.

Hvor er det sandt at vi får tro af troens Ord. Vi vokser i troen og bliver mere og mere frimodige i Herren Jesus. Vi falder ikke så let omkuld når fristelsens storme tuder om ørerne på os. Vi kan lettere og lettere gennemskue Satans løgn og tricks for at få os til at fornægte Jesu navn. Alt sammen noget der sker ved Åndens hjælp og kraft når vi lytter til andre troendes vidnesbyrd og taler. Ofte passer deres erfaring på livs rejsen jo lige ind i vores situation. Derfor må vi høre nøje efter hvad andre kristne (fødte på ny) siger og så gøre derefter. Agte meget vel på formaningerne og ikke bare at sige/tænke ja det er godt med den og den. Den er jo ikke mig.


Vi ved jo at syndens løn er døden. Rom.6.23. Før levede vi i og af synden og dens løn var død for os. Selv om nogen vil sige. Jeg har da ikke slået nogen ihjel så er og bliver vi alle lige i Guds øjne. Vi er syndere og skal dø. For de der ikke vender om og tror på Sønnen, er der kun helvedet tilbage. Jeg ved godt mange fornægter både korsets kraft og Guds magt og kraft til at smide folk i Helvedet. Skulle Gud som skabte Himmel og jord ikke formå at kaste dem Han vil i helvedet?


Det menneske som Gud ikke tilregner skyld for synden er lykkelig frelst og skal ikke i Helvedets ild sø. Rom.4.8. Eller Sl.32. Det er kun Gud der, ved vi tror på Hans Søn Jesus Kristus, kan erklære os fri fra dommen til evig adskillelse fra Ham.


Ved du at Han allerede har gjort det? Tror du på det er du frelst.


Gud gav os sin Søn Jesus Kristus som løse sum for vort evige liv.

Ja siger du. Du ved og tror også at Jesus opstod tre dage derefter ved Guds kraft. Er du så ikke frelst? Enhver der tror på Sønnen har livet, det evige liv er dit. Om du tror på Sønnen har du livet i og med Sønnen om ikke, har du ikke noget liv og dermed ikke muligheden for at tro. Jeg skal sige dig. Troen er HelligÅnden inde i os. Altså Jesus Kristus i os og vi Ham. Uden for Ham har du ikke troen som er betingelsen for evigt liv.


Derfor skammer vi os heller ikke længere ved evangeliet. Men taler om Jesus hvad enten det nu passer ind i sammenhængene eller ikke. Vi ved jo udmærket inderst inde at vi skal være Hans efterfølger i kærlighed. Det er meget vigtig vi fatter og forstår at Gud ikke er en slavepisker som tvinger nogen mod sin vilje til at tjene Ham og forkynde Evangeliet. Hans spørgsmål er, vil du?


Rom.10.9-15. Når du med din mund bekender, læs det selv og gør derefter.

Jeg vil ikke trække dig op, eller overtale dig med trusler om at du skal. Det gør Jesus heller ikke. Jeg beder dig kun om at gøre Guds vilje. Nemlig at herlig gøre Guds Søn Jesus Kristus. Det gør du ved at ære Guds Søns navn. Ved at du fortæller andre om Ham og selv er et vidne i dit liv og opførsel. Alt sammen ved at du tror og trofast handler i tro.


Lysets frugt består i al godhed og Guds retfærdigheds Sandhed. (Efeserne. 5.). For at lysets frugt kan være i dit liv må du selv være i Lyset med alle ting ellers gror der ikke nogen frugter i dit liv. Du ved. Planterne på jorden skal have lys for at vokse og bære frugt. Sådan skal du også have Guds lys for at du kan vokse og bære Guds frugt.

Amen.
 
Panel title

© 2018 FREE

Antal besøg: 358704

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,36980891227722sekunder