JESUSLIVET - ET BUDSAKB TIL MENIGHEDEN 1955

Et kald til Kristi menighed om at forenesGivet til en finsk missionær ved profetisk ånd.Natten til 1. juli 1955, mens jeg lå og sov, hørte jeg den Hellige Ånd tale til mig:"Stå op, tag pen og papir og skriv hvad Den Hellige Ånd siger til menighederne!"
Jeg stod op og fik følgende budskab som jeg blev bedt om at oversætte til engelsk, til thai og til kinesisk og give til alle forskellige grupper og trosbekendelser. Efterhånden er budskabet blevet oversat til mange andre sprog, trykt og spredt i tusindvis.Budskabet

Den som har ører, han høre hvad Ånden siger til menighederne. Dette taler Guds søn som har øjne som ildsluer og fødder som skinnende kobber:"Å, mit folk, vågn op og se hvilke frygtelige smerter der er i mit legeme. Hele legemet er sygt. Fra fodsål til isse er der ikke noget rask i det, men bylder og åbne sår som ikke er renset eller forbundet. I som skal være lemmer på mit legeme, I bider hverandre, I som er købt med mit dyre blod. I har ingen kærlighed til hverandre og har mistillid til hverandre. Derfor har I delt jer op i forskellige trosbekendelser, og kalder jer med sådanne navne, så I ikke skal være et. Endog de som har større lys i Guds ord, har gemt sig indenfor sin egen fårefold og mener sig å være den sunde del av legemet eller endog den eneste gruppe som har ret til at kalde sig for "Legemet", og af den grund ikke kan have samarbejde med nogen andre. Men ve jer! for heller ikke I har kærlighed.Had og misundelse! Kalder I det kærlighed? I elsker bare dem som samler med jer. Og når I kommer sammen, finder I glæde ved at tale ilde om jeres brødre. Derfor er mit legeme sønderslidt og opdelt. Det lider og gør ondt, fordi lemmerne elsker verden mere end hverandre.Der er mere af dårlig snak end af opbyggelse og trøstende tale.

Å mit legeme, mit legeme Hvor opdelt du er i mange slags sekter og trosbekendelser. Hånd og fod er i krig med hverandre. Når foden vil gå dybere ind i mit ord, vil hånden ikke slippe traditioner og sædvaner, og derfor går vandringen ikke fremad. Forbandet være den hånd som holder igen i Herrens værk, og holder tilbage ordet om blodet.Mit ord er et tveægget Åndens sværd som ikke trænger ind uden blodet. Mine tjenere, forkynd ikke det blodløse evangelium Og den fod som ikke har været skoet med den færdighed til kamp som fredens evangelium giver, den være forbandet! Det er forgæves at klage, for du har ikke sat dine fødder i mine fodspor. Bare den fod som er ombundet på fødderne med den færdighed til kamp som fredens evangelium giver, kan stå på mit ord og erfare dens uforanderlige kraft.A, mit folk, hvor nærsynede I er blevet, og knapt kan I høre med ørene. I farer vild, fordi I ikke kender hverken skrifterne eller Guds kraft! Derfor er du svag og har ingen tro, for troen kommer ved at høre Ordet.Din rygrad er også knækket, og dine lænder svulmet op. Der er mange i menigheden og blandt lederne og de ældste som mener sig at være "store mænd" og udøver sin myndighed over menigheden, endda deres lænder ikke har været ombundet med sandhedsbælte.Å, mit legeme! A, mit legeme! Hvad skal jeg ellers sige om dig? Din mave er svulmet op og dit sind er valent og følelsesløst. Bøn og faste er foragtet! Bugen er manges Gud. Jeres sind er fordærvet og berøvet sandheden og tænker at gudsfrygt er et middel til vinding. A, mit folk, ser du ikke hvor du tager fejl?Heller ikke dine sanser er i brug, hele legemet er forkrøblet. Blodcirkulationen er nærmest standset, for det er mange som tror det såkaldte "hvide evangelium", det blodløse budskab. Mit blod som taler bedre end Abels, er det eneste som kan frelse dine døende lemmer, –Å, mit legeme!Lad derfor hjertet slå, lad det slå hurtigere i brystet på mit legeme! Du bedende gruppe, ved du ikke at det er din forret at holde blodomløbet i virksomhed i hele legemet?


Å, hjerte, hvorfor er du så tavs og inaktiv, hvorfor er du blevet så velnæret af overdreven frejdighed? Ved du ikke at du lider af astma? Dine bønnekanaler er tilstoppet! Åben dit hjerte, lad den Hellige Ånd komme ind, og du vil blive befriet fra dine vanskeligheder!Vågn op, vågn op!, Å, mit folk! Du mangler kærlighed! Du har ingen medfølelse eller omsorg for sjælene. Du fremskynder ikke dagen for mit komme! Du går hellere ørkesløs og bruger selvisk tiden til dine egne fornøjelser. Men du kender næppe til at endog din livsforbindelse med hovedet næsten er afbrudt. Du er som en stor byld fuld af smerte. Du ved ikke hvad du skal gøre eller hvordan du skal få lægt dine sår. Du prøver at bedre din stilling ved at forskyde tomheden til forskellige steder af legemet, men din sygdom bliver bare endnu værre. Du prøver at forene MITT LEGEME som er delt op i forskellige trosbekendelser ved at danne en verdensomspændende organisation, men det er ingen enhed på det stedlige niveau, og det kommer af at du hverken kender vejen til åndeligt samfund eller Åndens kraft, men du ønsker at bruge din egen kraft og visdomHvor er retfærdighedens brynje og kærlighedens rustning? Hvor er troens skjold? Eller strider du ikke med kødelig arm? Hvorfor spørger du ikke HOVEDET om råd? Hvorfor stræber du når du ved at du er hjælpeløs i din egen kraft? Ved du ikke at Satan har dannet grå stær på dine øjne? Derfor er alt dit arbejde som en der stræber planløst uden hjerne, for du lader ikke HOVEDET handle!Vågn op, køb af mig øjensalve til at salve dine øjne så du kan se! Den Hellige Ånd er det eneste rette bødemiddel for din tilstand. Vågn DERFOR OP! Ja, vågn op! Bliv styrket, o, Zion! Iklæd dig dit skønne skrud, mit folk, for jeg kommer visselig i hast! Stil dig frem på linje til den sidste strid! Tiden er kort! Guds domme er i færd med at feje hen over hele jorden.Å, mit folk, jeg advarer jer! Skynd dig, vær nidkær og omvend dig! Omvend dig og klæd dig i støv eg aske! Din lampe er uden olie. Du er en dårlig jomfru! Lyt til din brudgoms røst og vend om til ham i hast. Åbne dit hjerte og tag imod olie, for bare de som har olie på lampen og i kar, er værdige til at være med mig på bryllupsfesten.
Skynd jer! Kom sammen med EET hjerte og EEN sjæl, brødre, og hånd i hånd! Bekend dine synder! Græd og vend om! Søg vej i bøn og vær ét for Gud og mennesker! Søg mit åsyn, og se - Jeg Herren er ikke langt borte, men meget nær, og Jeg 1over at udgyde min Ånd over dig at stadfæste mit ord med tegn og undere som det skete i den første menighed, for Jeg er i går og i dag den samme, ja, til evig tid!Våg, våg og bed! Se, Jeg kommer snart, meget snart! Og Jeg vil frelse mit folk på trængselens time som kommer over hele jorden!

Sandelig, Jeg kommer meget snart, Amen!


 
Panel title

© 2018 FREE

Antal besøg: 358315

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,39222693443298sekunder