JESUSLIVET - ET FOLK ER PÅ REJSE MOD DET HIMELSKE HJEM.

Et folk er på rejse.


Du finder bibelen på www.Bibelen.dkEt folk er på rejse mod det Himmelske Hjem, synger vi. Vi som er født på ny er på rejse. Mod vort rette Hjem. I Heb. 12.22-24. Står der at vi er kommet til et bjerg som Hedder Zion. Vi er på vej opad og ikke som mange mener nedad, op mod toppen af dette bjerg. På toppen venter vort nye Jerusalem. Og en menighed af første fødte.


Da, vi blev fødte på ny, blev vi Guds førstefødte fordi. Jesus er Guds førstefødte er vi det også. Vi er indpodet på Jesu vintræ, samme vintræ som Israel er på, og sat med Ham i det Himmelske. (V.23) Og når vi når til fuldendelse, når toppen af Zions bjerg, da er vi hjemme og er (v.24) for evigt sammen med Jesus vores nye pagts mellemmand.


Nok kan rejsen være besværlig for os. Men Herren går med Sit folk. Vi er et folk et frigjort folk der hører Herren til. Vejen op ad dette Hellige bjerge er stenet, vi snubler, vi falder vi sveder i solen og fjenden angriber os fra siderne. Men, holder vi os nær til Herren Jesus og går på Hans stier opad, og ikke ned ad, så kommer vi frelst Hjem. Har hånd du lagt på Herrens plov, da se dig ej tilbage. Vi har kun en Vej Jesus som er fremad og opad. Så længe vi er på rejsen og er her har vi kun en opgave. Det er som Apostle at få andre med på vores rejse. Vi er kaldt til at vidne og fiske mennesker. Det er ikke nok vi bare selv er glade og tilfredse med at være med i Folkevandringen opad bjerget. Vi er på budt at gøre alt hvad der står i vores magt for at vinde menneske sjæle. Det er alt for mange huller i flokken på vej opad og Hjem. Gå ud i din verden og forkynd Evangeliet til andre sjæles frelse. Tag dem i hånden og før dem med ind i flokken på vej hjem.


Pga. Jesu blod har vi nu frimodighed til at gå lige ind, i det aller Helligste. Vi er rensede fra al uretfærdighed og synd. Vi er rene lige som Jesus selv er ren. Og når vi er kommet Hjem får vi en ny ren hvid klædning. Vi har, ufortjent uden det kostede os noget, men Jesus alt, fået frelsens gave i eje.


Skulle vi så ikke kunne give det ud og få andre med også? Skal vi stå tomhændet, når vi kommer Hjem? Hvad skal Gud lønne os for om vi ikke gider arbejde for Jesus Hans Søns rige?


Den kamp vi kæmper er ikke mod mennesker men mod magter og myndigheder. (Efes.6). Vi er kaldede ud af mørket ind i Guds lys for at vi kan lyse for de der endnu er i mørket. Vi er Guds ambassadører udsendt med frelsens og forligelsens budskab ikke bare i ord men i høj grad i gerning.


Havde du været på vej opad bjerget om ikke der var nogen der tog dig i hånden og førte dig til Kristus og vidnede for dig. Hvor mon du var undervejs hen om ikke nogen satte sit liv til for din frelses skyld?

A
 
Panel title

© 2018 FREE

Antal besøg: 358730

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,9509060382843sekunder