JESUSLIVET - ET VILLIGT HJERTE.

Et villigt hjerte


Du finder bibelen på www.Bibelen.dk


Fra år 2013.


Mark: 14,36: ”Ikke hvad jeg vil, men hvad du vil”.


Sådan siger kun det menneske, som har overgivet sig helt til Gud. I Filipperbrevet har vi et lignende udsagn fra Paulus: ”Jesus gav afkald på den himmelske herlighed og tog en tjeners skikkelse på….. Jesus ydmygede sig selv og blev lydig til døden, ja, døden på et kors.”


Jesus havde et villigt hjerte.

Han gav afkald på alt for at give os alt. Lad os aldrig glemme, at Guds Himmerige er vort, takket være Jesu villige hjerte og sind. Jesus var rede til at blive det Guds slagtede lam, som skulle bære al verdens synd.


Følg Kristi eksempel.

Du kan kun følge Jesus Kristus (Guds salvede Søn) ved at leve sammen med Ham i Hans Ånd (HelligÅndens liv). Jesus begik aldrig nogen synd og var helt igennem ærlig. Han svarede ikke igen, når han blev uretfærdig anklaget... han overlod sin sag til Gud.1 Pet 2,22-23.


Alt hvad du har hørt og læst om Jesus Kristus, gjorde Han i kærlighed til os mennesker. Han viste os vejen tilbage til Guds rige. Han banede vejen for os ved at betale med sit liv. Lad os aldrig blive færdig med Jesu opofrende kærlighed.


Lad os knæle endnu engang ved korsets fod og række vore arme op mod vor frelser, og i tro, sige ham tak for, at han fik banet en frelsens vej og åbnet en frelsens port.


Jesus Kristus tog vores synder på sig, da han døde på korset. På den måde blev vi frigjort fra syndens herredømme, så vi kan gøre Guds vilje. Ved hans sår fik vi helbredelse. 1 Pet 2,24.


Det er dumt at leve videre i syndelivet, og være plaget af en konstant dårlig samvittighed, når du er frikøbt og løst fra alle dine synder. Lev i stedet for dit liv i Lyset, sammen med Jesus Kristus.

 
Panel title

© 2018 FREE

Antal besøg: 362589

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,62558794021606sekunder