JESUSLIVET - FÅ HVILT UD..

Gå lige lidt til side og hvil dig.Du finder bibelen på www.Bibelen.dk
Jesus så, at Hans disciple trængte til hvile.

Derfor kaldte Har dem afsides. Når man går for sig selv har det intet at gøre med at man går ud af en forsamling, nej man går i stilhedens hvile sammen med Jesus for at få snakket ud og hvilet helt ud, så man også er frisk i sit legeme. Føler du dig kaldet ti at gå for dig selv, da må du skynde dit at gå, fordi Kristus ser, at du behøver at hvile. Går du ikke, når Har kalder, så tager Han dig til side og det bliver måske med hårde midler. Mange kristne går ned pga. stres fordi, de ikke gik til side og hvilede som Jesus tilskyndte dem at gøre. Jesus så, at disciplene trængte til hvile midt i travlheden. Det er så svært for os at indse det samme, vi synes altid vi har så meget vi skal nå, vi skal jo arbejde, og vi skal ikke være dovne osv. Men Gud hvilede også efter Hans arbejde. Der på den anden side af Genzaretsøen var et arbejdsfelt, sone ventede på dem, men først hvile. Det hører til evangeliets grundtone først at søge hvile i Kristi død og fortløsningsværk, og så at gå ud i arbejdet for Ham.


Vi har alle en større eller mindre opgave foran os, og ingen af os må glemme, at Guds regel er, hvile først, derefter arbejde. Men lad os betragte måden, de skulle hvile på. »Kom med til et øde stedt. Mærkeligt, tænk et øde sted. Er det ikke sådan, at vi, når vi vil ud i naturen en dejlig sommerdag, søger et smukt sted. Men her er det modsatte tilfældet, et øde sted. På det øde sted var der intet, uden Ham selv, der kunne fange deres interesse eller optage deres tanker. På det øde sted var der intet for øjnenes lyst. Deres hvile kom derfor til at bestå i at være optaget af Ham, at være indtaget i Ham og lytte til Hans tale.


Se, det er hvile i kristenlivet. Men en sådan hvile er mange af os endnu ikke kommet til fordi, verden og alt det nærværende endnu ikke er blevet som en øde plads for os. Men hør det, bror og søster, din sjæl (mentalt/physisk) behøver til hvile, den hvile, som kommer af at være optaget af Kristus. Denne gang til et afsides sted har sikkert også en anden betydning. Mon ikke de skulle afsides også for at glæde Ham lidt? De havde været skilt en tid, og Han savnede antageligt deres selskab, det selskab, som var Himmelen på jorden for Ham, fordi Han elskede dem lige så højt, som Faderen elskede Ham (Johs. 15:9). Det er ikke kun af hensyn til os selv, at vi må gå til side i sandhed, vi trænger til det, men også af hensyn til Ham, for at glæde Hans hjerte. Hvor stort er det ikke, at Jesus sætter pris på vort selvskab.


Det bør drive os til af kærlighed at søge ensomheden i fællesskab med Ham. Da vil der falde nyt lys over vort bønneliv. Det vil ikke føles som tvang, men som et herligt privilegium, et liv i Hans nærhed.


Vi skal ikke lade os styre af angsten for ikke at slå til, ikke at gøre nok, som ofte er årsagen til vi ikke får hvilet nok. Vi er ikke de eneste medarbejder i Guds rige. Gud har mange i Hans arbejde og Gud ønsker ikke vi skal ødelægge os selv ved at slide i det nat og dag uden den nødvendige hvile for hvor sjæl og krop. Gud er kærligheden selv og ønsker vi skal have det godt også i vor sjæl. Gud stresser ikke nogen. Han er fredens Gud som ikke jager livet af os men vi kan selv jage livet af os ved ikke at hvile nok og når vi så står i det har vi ikke kræfterne til at arbejdet fordi vor krop siger stop.


Vi skal heller ikke høre på bore selvanklager om vi ikke gør nok. (Rom.8) Vi skal hvile med god samvittighed og være vågne i vor ånd så vi hører Jesu stemme og lytter til Hans ord angående vort arbejde og liv.


Gud tvinger ingen til noget heller ikke at hvile men vi kan blive tvunget i knæ for at få hvile om vi ikke gør det frivilligt. Til hvilens vande leder Gud os men vil vi ikke gå Hans hvilens vej vil Han i kærlighed blive nødt til at tvinge os ved at kroppen siger stop i det arbejde vi står i.


Adlyd Guds Søn. Hvil. 
Panel title

© 2018 FREE

Antal besøg: 359113

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,35056900978088sekunder