JESUSLIVET - FØDT KORSFÆSTET.

Født korsfæstet.


Du finder bibelen på www.Bibelen.dk”Vi ved jo… at vort gamle menneske ER blevet korsfæstet med Ham (medkorsfæstet), for at det syndige legeme skulle miste sin magt, så vi IKKE mere skulle trælle for SYNDEN.”

Romerne 6:6

1) Født korsfæstet: identifikation med Kristus

Romerne 5:7-10
Romerne 6:6+11
Romerne 7:24-25
Romerne 8:1ff

I den amerikanske Borgerkrig i 1860’erne, blev George Wyatt indkaldt, men fordi hans kone var gravid, lod en ung mand ved navn Richard Pratt sig indskrive og blev dræbt – i hans (Georges) sted. Da Wyatt senere blev indkaldt igen, henviste han til at EN ANDEN VAR DØD I HANS STED. I Romerne 5 læser vi om at JESUS døde for os.

I Romerne 6 læser vi om VOR DØD med Ham (i Kristus). Da Han døde, døde du – det er en åndelig kendsgerning, uanset om du forstår Guds måde at REGNE på! Vi er forenet med Kristus – en UNION. Derfor handler Romerne 6 om identifikation med Kristus i hans død. Død fra alt det gamle (2. Kor. 5), og opstanden med Ham (eller i Ham/ved Ham – det er det samme på græsk!) Vi er skabt til gode gerning I KRISTUS, som Han HAR lagt til rette for at vi i Hellig Åndens kraft skal vandre i dem!

De fleste som bliver kristne ved den nye fødsel (Joh Ev 3) indser at de var dødsdømte, og har kun et eneste håb Jesus på korset, de ser hen til en andens død i deres sted og frelses derved af Gud nåde fordi de tror. Man fatter ikke altid helt dybden af det fuldbragte værk – men det gør det ikke mindre fuldbragt! Det var allerede en historisk kendsgerning, og har været det i over 2000 år.

At være en kristen er uundgåeligt et korsfæstet liv. En gammel HERRRENS mand har udtrykt frelsen således: ”Jeg er blevet født korsfæstet.” Herlig, sigende og fangende formulering.

Har du prøvet at tjene Herren, og været dybt anfægtet fordi du ville behage Herren? Du vil læse mere, bede mere, meditere over Guds ord… men du ser kun knusende nederlag omkring dig… Du ser - du er ikke som Herren – men Han indbyder jo til korsvejen og Hans hellighed (”Vær I hellige som jeg er hellig” osv.).

Spørgsmålet er – er det krav eller forjættelse (om hvad han har gjort)? Det er vigtigt du ser som Gud ser – for det er muligt. Vi som tror, er i stillingen: har fået! Pris ske Gud.

Det er klart, at det liv Jesus lægger op til, er langt udover det et naturligt menneskeliv indeholder. Hvem elsker af natur sin fjende, der sidder og overvejer hvordan han kan være led ved dig, så det virkelig gør ondt. Det er den menneskelige natur. Det er den menneskelige natur at betale igen med samme mønt!

Men ofte er kristne gået frem udfra et falsk grundlag – prøvet at efterligne Kristus. Det er ikke en efterlevelse handler om, men det handler om at Jesus der tager del – med sit eget liv. Som du slet ikke kan kontrollere (Kødet vil gerne herske…)!
Du har som genfødt kristen virkelig del i guddommelig natur, men når du skal erfare LIVET i dets guddommelige fylde, må du identificere dig med Kristus: ved at du ser: at som han er død, er du død. Som han er opstanden, er du opstanden (og først da kommer efterfølgelsen – pr. inspiration). Men hvordan sidder du måske og tænker…

Galaterne 2:20

Uanset hvor meget du kæmper, bliver det ikke mere sandt. Men det ER sandt. Men du må se det, så det forløses i dit inde.

Det kan være, at du har prøvet at bede igennem for at få en velsignelse. Men du er drevet i fortvivlelse. Halleluja – tro fødes ofte i svaghed og fortvivlelse.

Herren elsker fortvivlelse, og han hader din selvtilfredshed; som jo også er uberettiget i åndelige anliggender – du er elendig som Paulus (Romerne 7:24) – uanset om du altid ser det!


Gud er den der retfærdiggør, og ved Faderens højre hånd går JESUS selv i forbøn for OS! Halleluja. Livets trængsler, Dødens ve, og onde engles angreb – intet hverken i det høje eller dybe – ingen skabning skal kunne rokke din stilling i Jesus Kristus. Men udenfor er du dødsens. I og ved Ham skal du vinde mere end sejr og få plads på Hans herligheds Trone. AMEN!”

 
Panel title

© 2018 FREE

Antal besøg: 362947

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,34195590019226sekunder