JESUSLIVET - FØDT TIL AT GLEMMES.

Et menneske er født til at glemmes


Du finder Bibelen på www.Bibelen.dkMennesket som er født af en kvinde, har et kort liv, og glemmes hurtig. (Job. 14.1). Gud Herren glemmer ikke Sine som er Hans. Han kender os. Han er den Han siger i Ordet. Jeg er, står det flere steder. Gud er Alfa. Begyndelsen og Omega Enden.


For os mennesker er det ikke bare en begyndelse og så en ende, det er ikke slut når vi dør. Vi er evighedsskabninger og det gælder både for troende og ikke troende. Forskellen ligger kun i. Hvor skal du tilbringe dig evighed henne? Syndens løn er døden, men Guds nådegave er evigt liv i Jesus Kristus vor Herre. (Romer Brevet.10.9.).


Halleluja. Priset være Herren Jesus, så skal vi leve selvom vi dør. Lovet være Gud! Som i Sin store barmhjertighed har genfødt os til et levende håb, ved Jesu Kristi opstandelse fra de døde. (1.Peters Brev.1.3.). Læg godt mærke til det står. Han har gjort det.


Vore navne glemmes hurtigt af mennesker her på jorden. Men, det er et navn der aldrig glemmes, det er Jesus, hans navn glemmes aldrig, det er det eneste navn som består i al evighed. Det er derfor vi hedder kristne. Læg mærke til ordet kristne. Kristne er i flertal. Det hedder en kristen, i en tal. Vi har kun en Kristus og vi er et i Kristus, et med Ham i alle ting, og som kristne er vi en stor familie som alle er et i Kristus. Derfor hedder vi kristne. Og, det står stadigvæk en sabbatshvile tilbage til os som er kristne. (Hebræer Brevet.4.9.11.). Der vil komme en dag hvor vi får lov at hvile ud efter, kampen og arbejdet er endt, vi skal få lov at hvile ved hvilens vande. Det bliver skønt, og vi glæder os usigeligt meget til at komme hjem. For os er døden nærmest en vinding. Jo, vi elsker da livet vi har her på jorden, ingen tvivl om det. Men vi elsker mere vort evige liv, end alt det som bare forgår og bliver til det støv det er kommet fra.


Det er også så sandt, som vi synger. Vore navne glemmes, som sne der faldt i fjor. Vi er under forgængelighedens kår og forgår stille og roligt lidt for hver dag det går, for nogens del går det lidt hurtigere end for andres. Det er ens spilleregler for os alle hvad det angår. Mennesket, os alle som er født af en kvinde forgår. (Jobs Bog.14.1.). Vort liv er så kort i forhold til evigheden at vi slet ikke kan måle evigheden i forhold til vort korte liv.


Men Gud har mere end et kort liv til os. Som Hebræerbrevet siger så godt. Vi har en sabatshvile at gå ind til. Det er liv i døden for os, og det er et liv efter døden, hvor godt er det ikke at vide dette, Gud har ikke bare ladet os klare os alene i denne verden fuld af uret og had. Han er med os alle dage ja ind til verdens ende. Læg mærke til det er verdens ende der tales om, det er ikke evighedens ende. I Jesus Kristus er Gud nær, ja det er jo derfor vi har evangeliet til total frelse. Jesus Guds Søn har, skal ikke engang, forløst, se lige forløst os. Løst os på forhånd fra syndens og dødens forbandelse, og Han har det der skal gøres, det sket, Jesus har sat os helt fri fra syndens slaveri, vi er frie, pris Herren Jesus for det. Vi er genfødt til et Guds barneliv i enfoldig tro og tillid til Gud Herren i alle ting.


Luther sagde. Jeg tror at Jesus har genløst mig fortabte og fordømte menneske, erhvervet og vundet mig fra alle mine synder og fra dødens og Djævelens magt. Fordi. Jeg skal være Hans egen og være i Hans rige, leve under Ham, tjene Ham i evig retfærdighed og salighed, lige som Han lever skal jeg også leve sammen med Ham som lever og regerer i al evighed.


Derfor er der en sabatshvile tilbage for Guds folk Kristus Jesus. Det er vort håb og vores overbevisning.

Amen i Jesu navn amen.

 
Panel title

© 2018 FREE

Antal besøg: 358444

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,72203493118286sekunder