JESUSLIVET - FØLG JESUS ELLER BLIV TILBAGE.

Jan Lund Nissen.


Mange kristne kommer ikke med til Himmelen, fordi de ikke adlyder Jesus, og er hans vidner eller gør hvad Helligånden beder os om at gøre, hver især.
Vigtigheden af at følge Jesus og ikke bare gøre hvad man selv har lyst til, hele tiden, kan mange kristne ikke lide at høre, det på trods af de siger de tror på Jesus og elsker Gud. Hvad med dig som er en kristen? Har du det godt med Jesus, følger du Ham i dit liv?


Se her hvad Jesus siger til dig. Ikke kun dig men alle kristne gælder de ord Jesus siger.


Matthæus kap. 7. v21 Ikke enhver, som siger: Herre, Herre! til mig, skal komme ind i Himmeriget, men kun den, der gør min himmelske fars vilje. v22 Mange vil den dag sige til mig: Herre, Herre! Har vi ikke profeteret i dit navn, og har vi ikke uddrevet dæmoner i dit navn, og har vi ikke gjort mange mægtige gerninger i dit navn? v23 Og da vil jeg sige dem, som det er: Jeg har aldrig kendt jer. Bort fra mig, I som begår lovbrud!


Lukas kap. 12

Opmuntring til frygtløshed

v4 Og jeg siger til jer, mine venner: Frygt ikke dem, der slår legemet ihjel og derefter ikke er i stand til at gøre mere. v5 Jeg vil vise jer, hvem I skal frygte: Frygt ham, som efter at have slået ihjel har magt til at kaste i Helvede. Ja, jeg siger jer: Ham skal I frygte. v6 Sælges ikke fem spurve for to skilling? Og ikke én af dem er glemt af Gud. v7 Ja, selv alle jeres hovedhår er talt. Frygt ikke, I er mere værd end mange spurve.

v8 Jeg siger jer: Enhver, som kendes ved mig over for mennesker, vil Menneskesønnen også kendes ved over for Guds engle.Hørte du hvad Jesus siger til dig?

Du er Hans ven, men kun om følger ham. Om du ikke følger Jesus ved at være lydig og gøre som Han fortæller dig ved HelligÅnden vil Han ikke kalde dig for sin ven men tværtimod kalde dig for en utro tjener. At kendes ved Jesus overfor mennesker et at leve sammen med Jesus og gøre hvad Han siger.


Folk kommer ikke til tro på Gud ved dine mange ord, de ser på dit liv og ofte undres de over hvorfor der stort set ikke er den helt store forskel på dig som kristen og de der ikke tror på Jesus.


Det er dit eget liv du stilles til ansvar for, når du står foran Jesu Kristi domstol og skal have din løn, eller måske slet ikke nogen løn? Det hele kommer an på om du er Ordets gøre, og ikke kun er som mange der hører og hører uden de selv gør det de hører de skal gøre.


Gud elsker alle, også dig, men Han vil du skal følge Jesus, og ikke hverken den store flok eller dig selv. Du beder måske. Guds vilje ske (fadervor) men i dit eget liv er der måske for det meste din egen vilje der sker.


Du ved nok. Jesus siger mange gange i Biblen. Kom og følg mig. Det siger Han ikke for sjov, eller du tænker måske det kun er fortællinger om dengang da Han lærte de første kristne/disciple, vejen til et liv efter Guds vilje? Guds vilje er at du følger Jesus som er den eneste vej, den eneste Sandhed og Livet til Gud.


Jeg Jesus, siger jer: Enhver, som kendes ved mig over for mennesker, vil Menneskesønnen også kendes ved over for Guds engle. (Luk.12.6.).


Dit liv råber højere end dine ord.

 
Panel title

© 2018 FREE

Antal besøg: 366750

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,58774590492249sekunder