JESUSLIVET - FOR JESU SKAL ALLE BØJE SIG

For Jesus Kristi navns skyld skal alt og alle bøje sig.


Jan Lund Nissen 2010


I Jesu navn skal hvert knæ skal bøje sig, et hvert genstridigt menneske må da føje sig, og hver tunge kommer til at bekende. Jesus Kristus er Herre, til Gud Faders ære. Fil 2,10-11


Der skal komme en dag hvor hvert knæ skal bøje sig. Hvad enten du vil nu her i det her liv eller ikke, kommer du til at bøje dine knæ for Jesus.


Du som ellers har mange store ord i din mund, vil komme til at stå med lukket mund og bekende. Jesus Kristus er i Sandhed Herre.


Du som påkalder andre navne ved at bruge bande ord, også indpakkede såkaldte lidt pænere ord. Du vil komme til at bekende Jesus som den eneste Herre. Dit knæ skal bøje sig for Jesus Kristus og din mund skal bekende Jesus som Herre og ikke de andre navne du ellers bruger.


Læg mærke til, der står ikke. Da skal alle bekende Jesus som Frelser og Herre. Der står som Herre. Da kan ingen blive frelst. Da er nådens eller benådningens tid forbi, da står Jesus som Herren, altså dommeren over alle uretfærdige, der nok vidste hvad ret var men nægtede at bøje sig for Jesus medens de var på jorden. Men, i stedet bevidst valgte at være ulydige mod Sandheden.


Mange kom sikkert i en kirke og regnede sig selv som kristen uden de var det. Mange er kristne af navn, men gør ikke som Gud i sit Ord viser dem de skal gøre. Mange dækker sig ind under en nådig gud som lige frem ser igennem fignerne med bevidst synd. Ting som de vidste deres forgænger ikke gjorde, gør de nu fordi, de mener sig berettiget til det. Vi er jo da moderne mennesker og lever jo ikke på Bibelens personers tid, vi må da lige som at forsøge på at tilpasse os tiden, dog med en nogenlunde pæn moral i behold, er manges mening og liv.


Har Gud nogensinde tilpasset sig tiden og sænket sine krav til kristne? Siger vi ikke at Gud er uforanderlig? Og Jesus Kristus er i går og i dag den samme, ja i al evighed?


Om fok da tror på det de selv læser og hører, må der være et liv der skal leves. Vi har alle læst og hørt om at vær Jesu disciple. En discipel er en elev, som har valgt en anden læremester end den mester der fik dem til at begå synd(syndens herre satan).


Om du som læser det her virkelig har valgt en anden herre og mester end den du før havde, så bør du tage dit liv op til revision og tænke efter om du virkelig tror på Guds Ord. Gør du det. Ja men så følger du også Guds Ord, Bibelen ved at være Ordet gøre og ikke kun dets høre. Jesus siger. Kom og følg Mig.


Følger du Jesus i dit liv? Hvad med dine ord? Hvem bekender du som din herre? Hvem kalder du på når noget går dig imod eller du har problemer? Siger du en del ord som er bande ord, når du slår dig?


Du som er kristen prøv lige at stoppe op på din vej og ransag dit ord forbrug. Med munden bekender du det der bor i dit hjerte.


I Jesu navn skal hvert knæ skal bøje sig, et hvert genstridigt menneske må da føje sig, og hver tunge kommer til at bekende. Jesus Kristus er Herre, til Gud Faders ære. Fil 2,10-11.


Dine knæ, som er genstridige nu vil en dag komme til at bøje sig for Jesus Kristus som Herre.

Amen. 
Panel title

© 2018 FREE

Antal besøg: 358526

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,35528707504272sekunder