JESUSLIVET - FOR SENT.

For sent


År 2011


Du finder Bibelen på www.Bibelen.dk
For sent, for sent ja det kan hænde, du kom for sent til livets ende. Ikke særligt kristen en sådan sang. Men den siger sandheden. For sent, for sent.


Mange siger for sent. Ak det er for sent for mig. Da de var unge sagde de, vi venter til vi bliver ældre. Når de er ældre siger de, for sent vi er for gamle. Hvor når så? Nu ellers bliver det virkelig for sent for dig.


I dag begynder resten af dit liv, og ikke i morgen. Lige nu begynder dine minutter at gå mod afslutningen. Måske er du ung og tænker, jeg har mage år endnu, måske er du gammel og ved dine dage er talte. Skal det virkelig lyde for sent, for sent for dig?


Skynd dig, det er allerede sent. Se verden omkring dig, tror du den bliver ved med at være som den er?


Du ved det godt, men du siger måske. Ja jeg burde jo have gjort noget ved det her for mange år siden, nu er det vel for sent.


Nej, det er endnu ikke for sent for at sige ja tak til Jesus og lade Guds vilje ske med resten af dit liv. Vil du lade Jesu Kristus frelse dig fra dig selv i dag, så det ikke bliver for sent for dig?


Du mener måske du tjener Gud ved dine aktiviteter, du mener du lige først skal det ene og det andet inden du vil gøre det Gud har sagt du skal gøre for at gå Hans vej? Måske mener du du først må lære Bibelen mere at kende før du går Hans vej og ikke din egen. Hør her. For sent, for sent, det kan hænde du kommer for sent til livets ende.


Om du er i Jesu Kristus og Han er i dig har du ikke noget at frygte for. Men du kan komme for sent. Det er for sent at se tilbage på alle de ting du kunne have gjort for Herren men du ville ikke, når du evt, bliver gammel ser du dig tilbage i dit liv og ærgrer dig over alle de gange du kom for sent. For sent lyder det til dig, du kom for sent.


Brug den anledning du har nu til gøre det Herren Jesu har befalet dig.


Måske synes du. Ja men det jeg skal er jeg ret alene om, jeg føler mig alene kan jeg mon det jeg bør gøre. Ja du kan. Om Gud sender dig ud i ting går Han med dig alle dage ind til dine dage ender. Og Han vil selv lægge ordene i din mund, du behøver slet ikke at være teolog for at kunne bringe evangeliet til andre. Spørgsmålet er om du vil og gør det? Måske lyder det nu et for sent til dig?


Så længe det er dag skal alle kristne arbejde med fortælle andre om Jesus men så mange vil ikke. De har så mange sære ting for, som er helt uvæsentlige for Gud, de dyrker skabningen frem for skaberen. Mange vil langt hellere sidde hjemem og studere side op og ned i Bibelene en gå ud og fortælle om Guds rige og Hans retfærdighed. De mener vi skal jo da vide noget, ellers har vi jo ikke noget at snakke med de andre kristen om. For sent for sent du kom måske for sent igen. Du undres måske over,. Gud ikke bruger dig som før i tiden? Måske har du glemt hvad Han kaldte dig til. Men du kommer for sent ved ikke at være lydig og holde det Jesus befalede dig at gøre.


Selvfølgelig er det godt at søge Gud gennem Bibel læsningen og bøn. Men alt for mange kristne mener de skal være mere end skriftkloge før de går ud og giver det videre de har oplevet med Jesus og vidner om Guds velgerninger i deres eget liv.


Hør her. Vi skal gå ind gennem døren, Jesus og gå ud og finde føde. Alt for mange kristne vælger at blive indendørs og beskæftiger sig med alt muligt andet end Guds mål. At alle menisker må frelses eller i det mindste få tilbudet. For sent! Fol kommer ikke til dig du må komme til dem. Jesus gik ud til folket hvor de var Hvor er du henne?


Skal du virkelig få beskeden for sent?

Måske kender du slet ikke Jesus? Mange kristne lever inde i kirken og inde i deres hjem men de kender ikke Jesu befalinger om at gå ud. De vil hellere hygge sig med deres kristne venner end være ude i stormvejrret hvor det koster meget af dem selv for at vinde måske bare en enkelæs sjæl tilbage til Guds rige. Kender du Jesus?


Ja siger de fleste vær du på vagt så det ikke lyder et for sent til dig, og overhold du det Jesus har sagt du skal.For sent, for sent ja det kan hænde, du kom for sent til livets ende. 
Panel title

© 2018 FREE

Antal besøg: 358447

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,37836813926697sekunder