JESUSLIVET - FORBERED DIG.
   

Forbered dig på evigheden
2. Korinterbrev 5:1-11. Læs det selv, så du ser hvad Gud i Bibelens Ord siger.
Du er blevet givet livet som en gave fra Gud og en fri vilje til at gøre med det, det du selv ønsker. Men det du trænger til at være klar over, når det gælder dit liv her på jorden, er at det kun er en forberedelse på det evige liv, der kommer efter dette live. Mange tror at når vi en dag kommer til Himmelen, kommer alle til at modtage samme løn, men det er ikke hvad Bibelen siger.

Markus 9:41 - Til og med for de små gode gerninger får vi 1øn.

1. Korinterbrev 3:8 Hver enkelt far løn efter sig eget arbejde.
1. Korintherbrev 3:12-15 - Vi får løn ud fra det vi har gjort her på jorden, og om vi består Guds prøve.
2.Johannes 1:2 Forlader vi troen og tjenesten, mister vi lønnen.
Det gælder om at være ro i den tjente Gud har givet den enkelte. Være Jesus er god og tro tjener. Vi skal bruge de evner/talenter Gud har givet os i Hans tjeneste. Vi får kun løn for Guds de gode og Hans de forudtilrettelagte gerninger. Derfor skal vi blive i Jesus og Han i os. Vandre/leve i hans Hel lige Ånd.Åbenbaringen 22:12 Når Jesus kommer igen har Han vor løn med sig.
Her i livet kan du gøre ting som er gode, men som ikke har værdi for evigheden. Du kan også gøre ting her på jorden som ikke kun har løn for dette livet, men som vil blive til løn i Himmelen. Jesus opfordret os i Johannes 6:27 til at arbejde for denne mad, og ikke kun for den mad som forgår (De ting som kun har udbytte her i dette livet).

Sammenlignet med evigheden er det livet vi lever her på jorden helt ufattelig kort, så selv om det kan virke som om man har god tid til at forberede sig på evigheden, er sandheden at vi egentlig har meget kort tid. Derfor bør vi være bevist på hvordan vi lever vores liv og hvad vi bruger vore dage til.

Det er nemlig sådan at du, ved måden du bruger din tid, resurser, penge osv. vil have en indvirkning på hvordan evighedens løn bliver. Din forvaltning af Guds gaver så som penge, ting, hus, bil osv. Bliver stillet til vor rådighed således at vi helt konkret har mulighed for at bruge vores penge og andet, på en sådan måde at der kommer til at være mennesker i Himmelen som hilser os velkommen, fordi de er der som et resultat af måden vi brugte vores penge på. Vi kan vælge eller fra vælge at investere i andre menneskers liv, men lønne bliver derefter. Nogen vil sige hvornår så vi dig sulten eller tørstig, når de når til Jesus lønnings domstol.

Filipperbrevet 3:13-15 Paulus levede det livet han gjorde fordi han så frem til den dagen han skulle modtage sin løn. Mange kristne er bange for den dag de skal stå foran Gud, men om du bruger dit liv på rigtig måde er der ingen ting at være bange for.

1.Korinterbrev 9:24-25 Paulus sammenlignet dette livet med et idrætsløb, men har forklarer at lønnen vi far for det løn vi alle er en del af er meget mere værd en den pris man far i et idrætsløb her på jorden.
Den eneste virkelige hensigt med dit liv herpå jorden er at forberede dit liv i evigheden, og allerede nu vandre i HelligÅndens livs forudtilrettelagte gerninger, og ikke dine egne forudtilrettelagte planer og gerninger.Man kan faktisk sige. Dit liv forsætter blot ved din død i evigheden. Da skal det komme fremfor Gud dags Lys/Jesus om du har handlet godt eller ondt. Som du sår høster du. Sår du rigeligt ind i andres liv vil din høst blive stor og med top på. Sår du sparsomt vil din løn også blive sparsomt om lille.
Kan du Jesus i øjnene ved din personlige forberedelse på din evige løn?

 
Panel title

© 2018 FREE

Antal besøg: 358860

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,38082408905029sekunder