JESUSLIVET - FORBERED DIG
Forbered dig.


Www.bibelen.dk2. Korinterbrev 5:1-11. Læs det selv, så du ser hvad Gud i Bibelens Ord siger.


Livet blev givet til os, som en gave fra Gud. Vi fik vor egen frie vilje til at gøre med det, det vi selv ønsker. Som vort valg er, bliver vore konsekvenser. Når det gælder vort liv her på jorden, vort liv en forberedelse på det evige liv, der kommer efter dette liv.


Som vi sår, lever bliver vores løn. Mange tror, når vi en dag kommer til Himmelen, kommer alle til at modtage samme løn, det er bare ikke hvad Bibelen siger.


Markus 9:41 - Til og med for de små gode gerninger får vi løn.


1.Korinterbrev 3:8 Hver enkelt får løn efter sig eget arbejde.

1.Korintherbrev 3:12-15 - Vi får løn ud fra det vi har gjort her på jorden, og om vi består Guds prøve.


2.Johannes 1:2 Forlader vi troen og tjenesten, mister vi lønnen.


Det gælder om at være tro i den tjente Gud har givet den enkelte. Være Jesus en god og tro tjener. Vi skal bruge de evner/talenter Gud har givet os i Hans tjeneste. Vi får kun løn for Guds de gode og Hans de forudtilrettelagte gerninger. Derfor skal vi blive i Jesus og Han i os. Vandre/leve i hans Hel lige Ånd.


Åbenbaringen 22:12 Når Jesus kommer igen har Han vor løn med sig.


Her i livet kan vi gøre ting som er gode,og alligevel ikke har værdi for evigheden. Vi kan også gøre ting her på jorden som ikke kun har løn for dette liv, som senere hen vil blive til løn i Himmelen. Jesus opfordrer os i Johannes 6:27 til at arbejde for denne mad, og ikke kun for den mad som forgår (De ting som kun har udbytte her i dette livet).


Sammenlignet med evigheden er det livet vi lever her på jorden helt ufattelig kort, vi er kun på gennemrejse. Selv om det kan virke som om man har god tid til at forberede sig på evigheden, er sandheden at vi egentlig har meget kort tid. Derfor bør vi være bevist på hvordan vi lever vores liv og hvad vi bruger vore dage til.


Det er nemlig sådan at vi, ved måden vi bruger vores tid, resurser, penge osv. vil have en indvirkning på hvordan evighedens løn bliver. Vores forvaltning af Guds gaver så som penge, ting, hus, bil osv. Bliver stillet til vor rådighed således at vi helt konkret har mulighed for at bruge vores penge og andet, på en sådan måde at der kommer til at være mennesker i Himmelen som hilser os velkommen, fordi de er der som et resultat af måden vi brugte vores penge (resurser) på. Vi kan vælge eller fra vælge at investere i andre menneskers liv, men lønnen bliver derefter. Nogen vil sige hvornår så vi dig sulten eller tørstig, når de når til Jesus lønnings domstol.


Filipperbrevet 3:13-15 Paulus levede det liv han gjorde, fordi han så frem til den dag, han skulle modtage løn. Mange kristne er bange for den dag de skal stå foran Gud, men om vi bruger vort liv på rigtig måde er der ingen ting at være bange for.


1.Korinterbrev.9:24-25. Paulus sammenlignet dette liv med et idrætsløb, men har forklarer at lønnen som vi får for det arbejde vi gør, er meget mere værd end den pris man får i et idrætsløb her på jorden.


Den eneste virkelige hensigt med vort liv herpå jorden er at forberede vort liv i evigheden, og allerede nu vandre i HelligÅndens livs forudtilrettelagte gerninger, og ikke vore egne forudtilrettelagte planer og gerninger.


Man kan faktisk sige. Vort liv forsætter blot ved vor død i evigheden. Da skal det komme fremfor Gud dags Lys/Jesus om vi har handlet godt eller ondt. Som vi sår høster vi. Sår vi rigeligt ind i andres liv vil vor høst blive stor og med top på. Sår vi sparsomt vil vor løn også blive sparsomt om lille.Kan du Jesus i øjnene ved din personlige forberedelse på din evige løn?

 
Panel title

© 2018 FREE

Antal besøg: 367371

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,94747400283813sekunder