JESUSLIVET - FORDI ENHVER DER BEDER FÅR
   

Matt. 7,8. Fordi, enhver, som beder, han får, og den, som søger, han finder, og den, som banker på, for ham skal der lukkes op.Jan Lund Nissen. 2011.Du har helt sikkert både hørt og læst dette vers mange gange. Men du har måske slet ikke set hvad der i grunden står, og det er Jesus selv der siger det til os, som stoler på Ham.Enhver der der beder får.

Vi har en tendens til altid at skulle have andre til at bede for os, når vi har problemer går vi til en fortrolig og beder om forbøn. Forbøn er for øvrigt også vigtig der ved kan vi i fællesskab bære hinandens byrder, og dele resultatet af forbønnen. Men, vi har også selv et lønkammer liv. Bed og få.Gud ønsker vi skal leve i fællesskab med både Ham selv, Jesus i HelligÅnden. Vi får ikke om vi ikke beder i tillid uden at tvivle på at Gud giver os det vi behøver, uden at bebrejde os for noget.Søg.

Igennem bøn søger vi Guds rige og Hans retfærdighed. Vi kan ikke forvente et retfærdigt liv om vi ikke også selv konstant er bedende i vor ånd. Jesus siger enhver som søger skal finde. Vi finder ikke hvile på trods

af alt det vi kan være i, om vi ikke helhjertet, ærlige, som vi er søger Gud i bøn og tak.Bank på.

Vi skal ikke bare sige/tænke. Så nu har jeg bedt så er det op til Gud at gøre hvad Han vil. Vi skal blive ved med at banke på så skal der lukkes op for os. Jeg tror, når vi sådan skal være udholdende i bønnens banken på skyldes det, når vi gør det finder vi ret hurtig ud af, at vi ikke altid selv tror på Gud giver os bønnesvar. Vi skal bede i tro. Troens bønner frelser, gør hel, helbreder. Vi får på den måde vore øjne åbnet for vores tro eller tvivl. Og vi indser at vi har svigtet i den første kærlighed til Gud, den enfoldige tillid som børn har har andre tanker og ting taget fra os.Det er ikke fordi Gud er stædig og ikke ønsker at give os alt i og med Ham men Han vil vi skal bekende vore synder i erkendelse af sandheden, i sær sandheden om os selv, og ikke alle andre. Og så skal vi holde op med at være så mistroiske overfor Gud.Bed ikke med din forstand. Bed i Ånd og Sandhed helhjertet.Matt. 7,8. Fordi, enhver, som beder, han får, og den, som søger, han finder, og den, som banker på, for ham skal der lukkes op.Mon Jesus finder din tro, på jorden. Når Han kommer tilbage?

Amen. 
Panel title

© 2018 FREE

Antal besøg: 358615

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,34114599227905sekunder