JESUSLIVET - FORSØG IKKE PÅ EGEN HÅND.

Forsøg ikke på egen hånd.


Du finder din Bibel på www.Bibelen.dk
Jesus kender jeg, og jeg ved, hvem Paulus er, men hvem er I?

Apg.19:11-16: Gud lod usædvanlige undergerninger ske ved Paulus' hænder Ja, man bragte ligefrem tørklæder eller bælte!, som Paulus havde baret, hen til de syge, og sygdommene forlod dem, og de onde ånder for ud. Også nogle af de omvandrende Jødiske dæmonbesværgere forsøgte at nævne Herren Jesu navn over dem, der havde onde ånder. De sagde: Jeg besværger jer ved den Jesus, som Paulus forkynder!' Blandt dem, der gjorde det, var der syv sønner af en jødisk ypperstepræst Skeuas. Men den onde ind svarede dem: Jesus kender jeg, og jeg ved, hvem Paulus er, men hvem er? Og manden med den onde and sprang på dem, overmandede dem alle og mishandlede dem sådan, at de nøgne og forslåede matte flygte ud af huset.
Paulus var så fyldt med Guds kraft, at det så nemt ud. Derfor tænkte disse fyre: Det kan vi da også gøre. Men, det kan man ikke uden videre gøre med mindre Gud udrustet dig dertil. Du kommer til at mislykkes! Og folk bliver skuffede over at møde kristne der selv tror de bare kan gøre alt som står i Bibelen uden de har fået gaven der til. Derfor har vi dag så mange skuffede mennesker, som mister troen på at gud kan gøre et mirakel i deres liv. De syv sønner følte sig tiltrukket af det forkerte. De ville gerne besidde den samme kraft, som Paulus havde, men de havde ikke lyst at betale den pris, Paulus betalte.Gud giver os ikke kraft til at handle på egen hånd. Han styrker os til at handle efter hans planer; og de er det eneste, der betyder noget. Et Ånds fyldt liv kan ikke efterlignes, kopieres, købes. lånes eller forfalskes, eller spilles som var det et rollespil. Uden Åndens kraft er du et let bytte for fjenden!Alt lykkedes ikke altid i første omgang.

Disse mænd dukkede op i slutningen af Paulus løbebane. De var ikke med i begyndelsen, da Gud standsede og ydmygede ham på vejen til Damaskus, eller dengang han gennemgik tre års undervisning i Arabien. De ledte efter genveje!:


At en mand skriver en bog om sin succes er ingen garanti for, at læseren over natten, vil du kunne opnå det, som det tog ham mange ar at nå frem til. Det er ikke sådan at Gud ikke kan give det til os i en fart, men det handler om, at vi har brug for tid, forberedelse og i nogle tilfælde et grundigt eftersyn, før vi kan administrere det, Gud har til os.

´Et stort antal betyder nødvendigvis ikke større effekt.

Tænk! Disse 7 mænd kunne ikke engang gøre det, det på trods af, deres far ellers var den øverste præst, de skulle jo vide alt om skriftens ord, og de havde også lært at træde ud på Guds ord i tro , men deres tro var ikke som den bør være i Gud, de troede på sig selv og de selv kunne lære at gøre mirakler i Guds navn. Deres far var endda en af de top leder af de præster, så de vidste noget om at holde kirke. De passede til beskrivelsen: I det ydre har de gudsfrygt, men de fornægter dens kraft.At de, der er sammen med os er ikke altid ensbetydende med at de er med os! Selv om nogen er sammen med dig. beundrer dig og prøver at efterligne dig, behøver det ikke at betyde, at de er med dig. Disse mænd fulgte Paulus og lagde mærke til alt, hvad han gjorde, for at kunne efterligne ham, men deres hjerter havde forkerte motiver.De var overhovedet ikke med ham på nogen måde! Er der nogen mennesker, du er så bange for at miste, at du altid prøver at være dem tilpas, fordi du gruer for, hvordan du ville klare dig uden dem Johannes skriver: de er kommet fra vore egne rækker, men de har aldrig været en del af os. Joh 2:9. Hvis Gud fjerner nogen fra vores liv, fordi de ikke hører hjemme der, skal vi stole på ham; han ved, hvad der er bedst! Det gør ondt, man sørger over at have mistet sine bedste venner, i sær når de også er kristne, som fravælger venskabet med os. Her står vi lige som Jesus, vel at mærke, såfremt vi ikke selv har gjort uret. Hans egne tog ikke imod Ham. De slog Jesus, de hånede Ham, de vendte Ham alle ryggen. Det er en del af den pris der koster at følge Gud i Jesus.Nogle vil ikke betale den pris. Derfor kan de heller ikke forvente at få nogen gave til at gøre mirakler i kraft af Jesus. Ikke at de ikke er frelst. Men de fravælger Jesu liv, og vælger i stedet for at beholde vennerne, også selv de venner er en forhindring for Guds Ånd at virke, og de forhindrer Guds Ånds frugter i at være virksomme.Lad os dog tage ved lære af Guds Ord, Bibelen, i tide så vi ved hvilke faldgruber vi skal være opmærksomme på og ikke falde i de samme ting som vi bliver advaret mod, gennem Ordet. Vi lærer igennem denne fortælling om de 7 sønner følgende.Når dagen kommer.

Når den onde dag" kommer, finder vi virkelig ud af hvilket stof vi er gjort af! Når vi står ansigt til ansigt med situationerne i vores hverdag erfarer vi om vi virkelig har Jesu Kristi sinds Ånd i os, om det er Hans Ånd der taler, virker eller om det er vort køds sinds ånd der taler og virker. Da må vi virkelig enten omvende os fra vor egen viljes vej, eller i al ydmyghed sige Gud tak for Hans mægtige indgriben i det vi står i. I det vi lærer.Kraften i denne plagede mand afslører blot svagheden i Skeuas's sønner, han mishandler dem og sender dem på flugt, nøgne og afslørede i deres komediespil/rollespil. Den dag vil også komme, hvor du kun overlever, fordi du har fået fat i det ægte. En dag vil valget stå mellem sandhed eller konsekvenser af usandhed. En dag må du vandre med Gud, uanset om du forstår eller kan forklare, hvor han fører dig hen. En dag bliver du nødt til at stå fast på hans ord, selv nar det tilsyneladende ikke lykkes for dig; når hverken fremgangsmåder, færdigheder eller forbindelser fører dig igennem; så du kan lige sa godt lade være med at prøve på egen hånd!
Satan ved, hvem du er!

Lyt til de kræfter der arbejder i denne mand: Jesus kender jeg, og jeg ved, hvem Paulus er, men hvem er? Har du sådan et forhold til Gud, at Satan kender dit navn? Dukker du i det hele taget op på I hans radarskærm?
Gud spurgte Satan:

Har du lagt mærke til min tjener, Job. Da svarede Satan: Ja, og hver gang jeg går imod ham, rammer jeg et kraftfelt, jeg ikke kan gennemtrænge! Gud holdt Job dækket, og han vil også dække dig. Men, Han kræver at du er i Jesus Kristus. Den som Har Sønnen har også Guds livets Ånd og dækket, beskyttet under og i alle ting. Den som ikke er i Jesus Kristus har ikke den fuldstændige rustning på (Efes.6) Og Satans pile kan helt frit sætte sig fast og gøre sin virkning, og giften vil lamme dig om du ikke er fuldt beskyttet. Du bliver både lam, blind og døv, og du vil finde dig selv handlingslammet, når du skulle handle, og når du forsøger at handle er du helt uden kraft. Og Åndens frugters nådes bevis igennem dig udebliver. Derfor bliv i Ham, i Jesus Kristus, så vil Ham også blive i dig.
Jeg kan jo ikke.

Måske er du optaget af din egen utilstrækkelighed og plejer at sige: Jeg er ikke dygtig nok. Jeg er ikke god nok. Jeg skal først være noget stærkere inden jeg kaster mig ud i det og det. Så prøv at forstå, at det ikke er dig, fjenden er bange for, det er Guds Ånd i dig! Han, som er i jer, er større end han, som er i verden. Før vi forlader ypperstepræstens 7 sønner, lægger vi mærke til.


Du kan altså kun bruge Jesu navn med kraft, hvis du anerkender Ham som Herre. Saulus fra Tarus havde hørt om Jesus, så møder han Ham ansigt til ansigt, på vejen til Damaskus, og det revolutionerede hans liv. Det samme vil ske for dig, når du gør Jesus til Herre i dit liv, ved at du tror på Ham, og venter med at handle indtil Han møder dig og du stået ansigt til ansigt med Ham på din vej. Har du ikke allerede gjort det, så gør det nu. Det drejer sig om total overgivelse og total tillid til Ham og ikke hverken dig selv eller andre.
David skrev.

Kun et ønsker jeg fra Herren, kun det længes jeg efter. At bo i Herrens hus, sa længe jeg lever, så jeg kan fryde mig over Herrens herlighed og søge svar fra ham i hans tempel. Understreg disse ord: længes efter bo i, fryde mig og søge svar hos Herren. Du kan kun bruge Jesu navn med kraft, hvis du er overbevist om dets kraft! Brug ikke hans navn, hvis du ikke tror, at han er i stand til det. eller er helt villig til at gøre, som Han via. Sin Ånd siger. Det kan du kun, hvis du star fast på hans ord og efterlever dets principper i alt, hvad du gør. Ved at leve sådan, er du som en tjenestemand, der fremviser sin legitimation. Hver gang du så bruger Jesu navn, bliver du understøttet af Guds Rigets kraft og autoritet!Ikke gennem noget menneskes styrke eller kunnen med ved og i Guds Hellige Ånds kraft og nådes bevis. Ved at du er helt i Jesus Kristus og Han er helt i dig. Husk det så vil du få større ting at se end det du hid til har set og erfaret.Vil du selv betale prisen? Dit liv?

Amen.

 
Panel title

© 2018 FREE

Antal besøg: 362101

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,41426301002502sekunder