JESUSLIVET - FORVENT MIRAKLER I DAG.

Forvent mirakler i dag


Du finder Bibelen på www.Bibelen.dk


Forvent Mirakler fra Gud i dag,


forvent mirakler fra Gud hver dag,


forventning baner for din Gud en vej,


Så han Gør mirakler hver en dag for dig.


Forvent at Gud bruger dig hver dag, og se en anderledes dag.


Hans er al Ære.

 

 

Hvordan skal vi gøre/sige for at det sker?

" På jeres vandring skal i prædike og sige: Himmeriget er kommet nær! Helbred syge, opvæk døde, rens spedalske, uddriv onde ånder! I har fået det for intet, giv det for intet." Mat. 10 7-8

 

Vi må være iført noget for at vi ikke selv skal rammes af fjendens pile, som ofte er et modangreb, når vi tjener Herren.

”Så ifør jer da som Guds udvalgte, hellige og elskede, inderlig barmhjertighed, godhed, ydmyghed, sagtmodighed, tålmodighed; bær over med hinanden og tilgiv hinanden,..” Kol. 3,12-13aVi kan ikke i egen kraft. Kun i kraft af Gud der giver os gaverne/tjenesterne til at udføre Guds viljes arbejde.

Derved er Guds kærlighed blevet åbenbaret iblandt os, at Gud har sendt sin Søn, den enbårne, til verden, FOR AT VI SKAL LEVE VED HAM. Deri består kærligheden: ikke i, at vi har elsket Gud, men i, at han elskede os og sendte sin Søn til soning for vore synder.” 1 Joh. 4,9-10.

 

Hør her hvad Watchman Nee skriver.

siden kom Herrens hånd over mig der." Ezek. 3,22


Al sand gerning for Gud udspringer fra en bønnebyrde, som kommer fra Helligåndens tilskyndelse i vor ånd. Prøv at arbejde uden en sådan byrde, og det, du gør, vil sandsynligvis være forgæves.

 

Men arbejd ud fra kundskab om en tilskyndelse, som Gud selv har lagt på dig, og du vil finde, at hele dit væsen i stigende grad bliver frigjort, efterhånden som du går frem.

 

Et arbejde, udført på denne måde, er altid af åndelig værdi. Så hvis du søger at tjene Gud på en effektiv måde, så bi på Ham, indtil Han giver dig sin byrde og således gør sin vilje kendt. Er det en byrde for at tale om Kristus til en eller anden? Giv udtryk for den i bøn først, for bønnens tjeneste er uundværlig for Guds arbejde.

 

Gå så ud og gør det.

 

 
Panel title

© 2018 FREE

Antal besøg: 355654

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,71692800521851sekunder