JESUSLIVET - FRI MIG FRA DET ONDE SVÆRD
   

Jan Lund Nissen 2011.

Fri mig fra det onde sværd, frels mig fra fremmedes hånd, de hvis mund taler løgn, hvis højre er løgnehånd. Slm.144.11.

Er dette din bøn? Dit hjertes bøn?

Vi ved Paulus siger Efes. 6. At vor rustning indeholder et bælte. Et Sandhedsbælte som vi skal have fast spændt om vore hofter.

Om vi ikke bruger livrem falder bukserne ned, om vi ikke har livremmen spændt i det rigtige hul. Sådan er det også med Sandhedens bælte. Om vi ikke står urokkelig fast på og i Sandheden, falder rustningen altså ned og kan risikere at stå helt nøgne, uden vi kan forsvare os mod fjendens gloende pile.

Vi beder i Fadervor. Fri os fra det onde. David bad sådan her. Fri mig fra det onde sværd, frels mig fra fremmedes hånd, de hvis mund taler løgn, hvis højre er løgnehånd. Slm.144.11.

Løgnen var og er skyld i al synd, og er roden til alt ondt. Satan brugte løgn overfor Eva og Adam.
Gud hader løgn. Løgnere har deres plads sammen med Satan og hans tjenere i ildsøen.

Her er det også de såkaldte små hvide løgne. Gud skeler ikke mellem hvid og sort. Løgn er løgn, hvad eneten vi bruger dem for at forsvare os selv, så vi ikke falder igennem eller vi bruger løgn i overdrivelse af noget. Fri mig fra det onde sværd, frels mig fra fremmedes hånd, de hvis mund taler løgn, hvis højre er løgnehånd. Slm.144.11.

Det er, i Guds øjne en fremmed hånd, om vi lyver, også de såkaldte små hvide løgne tæller.
Som Jakob. Siger tungen er et lille lem der er svær at styre. Men her kan Gud ved sin HelligeÅnd overtage styringen. Derfor bed denne bøn. Fri mig fra det onde sværd, frels mig fra fremmedes hånd, de hvis mund taler løgn, hvis højre er løgnehånd. Slm.144.11.Esajas bad om en glød fra alteret der kunne rense hans læber. Bed du også om det,, om du tror på det vil det ske.


Amen.
 
Panel title

© 2018 FREE

Antal besøg: 362515

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,76685094833374sekunder