JESUSLIVET - FRI MIG FRA LØGNENS SVÆRD
   

Fri mig fra det onde sværd, frels mig fra fremmedes hånd, de hvis mund taler løgn, hvis højre er løgnehånd. Slm.144.11.
Jan Lund Nissen 2011.
Fri os fra det onde, beder vi. Det er ikke kun os selv der skal være beskyttet mod andres sværd og onde tankers handlinger. Vi må selv bede denne her bøn for os selv.

Vi skal være vågne og ikke lukke fremmede løgne ind i vore liv. Ting der ikke har med Guds Ord at gøre skal vi holde os fra. Vi skal ikke tale halve sandheder og langt mindre leve i sådanne. Vi skal tænke rent, klart og forkynde og leve Sandheden.

Fri mig fra det onde sværd, frels mig fra fremmedes hånd, de hvis mund taler løgn, hvis højre er løgnehånd. Slm.144.11.


Det er vore egne sind der først og fremmest skal forvandles så vi ikke indeholder tanker om sværd/hævn. Eller selv er løgnehænder som siger et og lever noget helt andet.I sær det med vore munde. Vi skal ikke tale løgn og sige et når vi er sammenmed andre og føre os frem som andet eller andre end dem vi er når ingen ser os.

Fri mig fra det onde sværd, frels mig fra fremmedes hånd, de hvis mund taler løgn, hvis højre er løgnehånd. Slm.144.11.

Det største onde vi har er os selv. Vi kan ikke vejlede andre i Sandheden og Livet om vi ikke selv lever i det, så er vi løgnere og som blinde vejledere.


Tør du ærligt bede den her bøn?

Fri mig fra det onde sværd, frels mig fra fremmedes hånd, de hvis mund taler løgn, hvis højre er løgnehånd. Slm.144.11. Du vil, om du beder ærligt, få dit liv vist. Du vil få at se hvor meget løgn og halve sandheder du i grunden lever i. Dit eget, ikke andres, hykleri vil du få påpeget og du vil blive knust. Jeg siger dig det på forhånd, så du ikke straks fejer det ind under gulvtæppet og mener det bare er dig selv og fjenden der anklager dig. Du skal være klar over Gud tager en sådan bøn, bedt af hele dit hjerte alvorlig, og påpeger de ting Han ønsker du skal holde op med. Derfor kan du opleve at du får dit liv gennemgået, så du ser hvor dit liv er forkert. Her er det vigtig du tager tingene alvorligt og får alt frem i Guds Lys så du både bekender alle dine synder og holder op med dem.
Ønsker du denne bøn opfyldt i dit liv. Fri mig fra det onde sværd, frels mig fra fremmedes hånd, de hvis mund taler løgn, hvis højre er løgnehånd. Slm.144.11. Vil du blive ført ind på en korsvej hvor det koster dig hele dit eget liv.
Det koster dig dit liv om du vil bede en sådan bøn og være Ordets gøre og ikke kun dets høre?
Jeg siger det her til dig så ikke skal blive bange, når Gud ved sin Ånd begynder at tage ting frem i dit liv, fra dit indre, som du måske selv ikke anede var dybt der inde hvor du ikke engang selv kan se eller nå ind. Det er livsnødvendigt vi renses for at vi kan bære mere af Guds frugt (Se vintræet i Joh 15.).
Du skal vide Gud elsker dig, og Han ønsker kun at du må blive helt fri for alt det som ikke tilhører dit nye liv i Kristus, men din egen sigen nej tak til de forskellige ting Gud viser dig er en forhindring for at Gud kan bære sin frugt i dig.

Vil du det? Og gøre det? Så både vil og kan Gud Herren gøre dig i stand til at leve et løgnefrit liv. I Jesus Kristus i Hans Ånd vil du få al nåde og kraft til at gennemføre dit løb, så du også når i mål og kan få livets sejrskrans.
Selvfølgelig hører og besvare Gud også en sådan bøn, om vi er forfulgte af forskellige fjender i vore liv. Fri mig fra det onde sværd, frels mig fra fremmedes hånd, de hvis mund taler løgn, hvis højre er løgnehånd. Slm.144.11. Gud vil selv fri os fra vore fjender men vi skal tie og ikke tage os selv i rette ved at kræve vor ret altid, vi skal ikke hverken hævne os eller dømme vore fjender, det lader vi Gud vor retfærdige dommer om om.

Amen

 
Panel title

© 2018 FREE

Antal besøg: 359206

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,379399061203sekunder