JESUSLIVET - GØR DET GUD SIGER TIL DIG..

Gør det Gud siger til dig.Jan Lund Nissen 2008Amos. 4.11-13. (1933.0vs.) 11. Jeg omstyrtede byer iblandt jer, som da Gud omstyrtede Sodoma og Gomorra, og I blev som en brand, der er reddet fra bålet; men I omvendte jer ikke til mig, lyder det fra Herren. 12. Derfor vil jeg handle sådan med dig, Israel. Fordi jeg vil handle sådan med dig, så gør dig rede til at møde din Gud, Israel! 13. Fordi se: bjergenes skaber og stormens ophav, han, som kundgør et menneske dets tanker, som frembringer gry og mørke og vandrer på jordens høje, Herren, Hærskarers Gud er hans navn.


Er du klar over. Gud gør nøjagtig det Han fortæller os i sit Ord? Tror du på det og tager du det til dig? Eller vælger du at sige. Nå og hvad så! Det er jo til Israel. Det kan jo umuligt være til mig. Jeg er jo ikke Israelit. Da vil jeg spørge dig. Hvad siger Gud til dine tanker?


Prøv at se, hvad der står. Gud lægger byer øde. Han styrter dem om. Vi bliver her mindet om Sodoma og Gomora. Luk lige dine øre og øjne helt op. Hvordan ser den by du bor i ud? Måske er du delagtig i en del af bylivet, sådan som folk gør generelt, gør du også. Selvfølgelig passer du lidt på med din moral. Du passer du lidt på den kirkens gode rygte du kommer i. Men, ellers lever du som alle andre.


Se hvad Gud siger til dig.

Du blev, da du blev født på ny, tog imod Jesus som din personlige Frelser, reddet som en brand ud af et bål. Du skulle være blevet brændt op. Pga. dine overtrædelser af Guds lov. Du var skyldig til evig fortabelse og adskillelse fra Gud. Men, Gud sendte dig Jesus. Du så din skyld og synd, vendte dig til Gud i Jesus. Du håber da også at Gud på trods af alt, alligevel i sidste ende lader dig komme ind, når du banker på Himmelens perleport. Du kan i hvert tilfælde vældig godt lide sangen. Han har åbnet perleporten. God melodi og god tekst.


Gud siger selv i sit Ord i vers 12. Fordi, du lever sådan vil Jeg Gud handle sådan med dig. Læs igen dagens skriftsted og tag disse ord til dig.


Den by Gud lægger øde i din situation er dit liv. Om du ikke følger efter hvad Gud siger i sit Ord, ved at være Ordets gøre i livsførelse, vil Gud lægge dig øde, Han vil lægge alt det du har bygget op øde. Gud vil tage alt fra dig, så du står uden noget som helst når din time kommer hvor du forlader den her jord, om du ikke vender om og følger Ham i handling.


Du har din egen frie vilje.

Du bestemmer selv om du vil stå udenfor eller indenfor Guds rige og Hans renfærdige liv. Andre kan kun vise dig Vejen til livet i Jesus. Vil du ikke, ligner du en hest der fik vandet stillet foran sig, men nægtede at drikke, og det døde den altså af, den døde af væskemangel. Sådan vil du også dø, om du ikke tager Guds Ord til dig og drikker af det, ved at tillade det at gøre sin virkning, ved at du handler, gør noget ved dit liv, i tro på Evangeliet til din personlige frelse og befrielse fra dit eget tomme liv.


Jesu Kristi Liv er din Vej er din Sandhed. Så, gør dig i dag rede til af møde din Gud. Jesus venter med længsel på du vender om og følge Ham, lad Ham ikke vente forgæves.


Kom så og føg du Jesus og ikke mennesker. Det er Jesus du skal følge ved at gøre hvad Gud i sit Ord befaler dig personligt at gøre.


Hvad siger Gud. Du skal lige nu igennem disse ord. Læs dem lige igen, grund/mediter grundigt over dem. Bed Gud vise dig Hans vej i dag, og gå så hele den vej du nu får vist.

Amen. 
Panel title

© 2018 FREE

Antal besøg: 358591

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,39906096458435sekunder